Välkommen till Infinite Yogas bibliotek av livsverktyg
På Infinite Yoga laborerar vi med synsätt och livsperspektiv, med intentionen ge dig friheten att vara precis den du är.

Välkommen in i vårt växande bibliotek av perspektiv och livsverktyg!

Del 7 av 7: Tillåtande snällhet mot dig själv

Se situationen utan att grotta ner dig i den. Släpp tanken om att du måste förstå varför för att kunna förändra. Varför-frågor kan surra fast oss ännu mer. Lägg ner repänden så att dragkampen med det du inte längre vill ha slutar att ta all din kraft.

Läs mer
Vad är egentligen en nystart?

Tänk om nystart handlar mer om intention än om hur du ändrar din fysiska värld? En intention om att omskapa, nyskapa och välja det som är mer tillåtande till dig och allt du är?

Läs mer
Letting go, letting flow

Where do you have your place, where you can just let go? Where you can take a deep breath and let it all out? Sometimes that is just the most healing thing.

Läs mer
Att lugna nervsystemet

När nervsystem är lugnat kan du börja se och verka från din medvetenhet - du ser så mycket bättre vad som behövs för att skapa mer hållbarhet för dig själv.

Läs mer
Tänk om vi kan leka oss fram till vetandet?

Tänk om ett val bara är ett sätt att komma vidare, få mer information så att vi kan fortsätta välja. Fortsätta låta trädgården ta form så att det blir en plats där du kan andas, växa, luta dig tillbaka – och få plats att blomma i allt du är.

Läs mer
Balans och rytm - hur hänger det ihop?

Tänker om det handlar om att lära dig lyssna på och känna in dig själv - och ha livsverktygen att växla upp när det känns härligt och växla ner, bromsa, när du känner det behovet? Så att allt du är får plats.

Läs mer
Att läka och växa

Tänk om du inte behöver vara ”läkt” för att växa utan att växandet sker i läkandet - och tvärtom?

Läs mer
Det flödar - och flödar över. Överflöd.

Tänk om när du skapar utifrån lust och glädje så är du i överflöd? När du fyller på hos dig själv till den grad att din kraft, din unika vibration, det kan flöda över till andra, kan flöda ut i världen?

Läs mer
Lugnet i stormens öga

Tänk om när du ger dig själv stillhet och ro så innebär det inte att du inte gör något - eller att du är handlingsförlamad? Tänk om det betyder att du väljer att landa hem i dig så att du kan agera utifrån dina värderingar, din intention och din kraft?

Läs mer
Att fylla i konturer

Att lära känna dig själv; att utrycka dina behov, tankar, känslor och drömmar kan vara ett sätt att fylla i konturerna av sig själv.

Läs mer
Det oändliga värdet av att se varandra

Tänk om när du ser en annan människa att du hjälper den människan att se sig själv, att fylla i konturerna av sig själv? Konturerna som ringar det unika med just den personen; både behov och gåvor.

Läs mer
Livsrytm genom andning

Tänk om varje andetag är en möjlighet att andas ut det du är klar med, för att ge plats åt det du längtar efter?

Läs mer
Utveckling – att veckla ut

Att utvecklas – tänk om att veckla ut dig själv innebär att öppna upp så att hela du får plats? Att veckla ut dig själv. Så att du kan släppa fram allt som finns i dig. Så att du kan ta emot. Ta emot livet med hjärtat i fronten.

Läs mer
Hämta hem din kraft

Vad betyder det att återta din kraft? Hur hämtar du hem kraften till dig? Vad är nycklarna till att empower dig själv?

Läs mer