GE DIG SJÄLV EN YOGASOMMAR

Hur skulle det vara att låta sommaren 2024 bli en yogasommar, helt för dig? 

Välkommen till sommarens yogaklasser på Infinite Yoga, samlade i ett unikt schema som går den 27 maj-25 augusti 2024. Yogaklasserna, totalt 127 st, går i studion och många livesänds även online, så att du kan ta med dig yogan dit där du är i sommar. Klasserna kan bokas med drop in-biljett eller något av våra yogakort.

INFINITE SUMMER-YOGAKORT
Infinite Summer-yogakort ger dig obegränsat med yoga i studion och online 27 maj-25 augusti 2024, för 2800 kr

Det går också bra att beställa ditt yogakort eller yogakurs via mail till info@infiniteyoga.se, och betala med Swish till Infinite Yoga 123 576 00 46

SOMMARENS YOGAKLASSER

Flow to stillness
Måndagar 19:15-20:30
27 maj-19 augusti
Barbara Ekelund, Hanna Rydén & Annica Friberg

Njut av denna yogaklass där vi går från skönt flödande yoga till stilla vilsam och återhämtande yoga varannan måndagskväll. Klassen passar dig som vill ha en blandning av rörelse och återhämtning, med både fysiskt stärkande flöden och vila i stillhet. Vi börjar kvällen med ett mjukt yoga-flöde med fokus på styrka och elasticitet i musklerna, för att få upp värmen och skaka av oss spänningar och stress. Från flödet går vi över till stilla vilande yinyoga eller restorative positioner, där vi kan ta emot stillhet och landa i återhämtande vila. Vi avslutar med en lång djupavslappning med yogalärarens mjuka beröring, ljuva toner, tyst savasana eller yoga nidra.

The class will be in English when Barbara is teaching.

Self Love Summer yoga
Torsdag 30 maj kl 17:15-18:30
& onsdagar 7, 14 & 21 aug kl 17:30-19:00

med Emma Fager Malmström

Det här är en yogaklass för dig som längtar efter egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Vi bjuder in mjuka flöden och grundande yin-positioner. Vi lyssnar inåt och skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin. Från flödena går vi mjukt över till de stilla yin-positionerna. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!

Yoga i parken
Måndagar kl 17:15-18:15
Helsa sommaren, med start 27 maj
med Infinites yogalärare
 

Infinite Yoga Malmö skapar en tillåtande yogaoas utomhus och du är så varmt välkommen!


♥ Hur skulle det vara att tona in på fåglarnas sång, vattnets flöde, trädens spirande grönskande och sommarens alla dofter och ljud när du yogar?

♥ Hur kan vi med hjälp av naturen omkring oss skapa mer flöde i vår kropp och vårt sinne?

♥ Hur skulle det vara att ta emot en timme av närvaro här och nu, med dig, mitt i sommaren och parken?

Din mjukaste sommar
Torsdagar 17:00-18:30
6 juni-22 augusti
med Ana Süssner Rubin

Klassen går i studion och livesänds även online
Hur mjuk och återhämtande kan din sommar bli? Under sommaren utforskar vi tillsammans yogans mest tillåtande och snälla rörelser.
 Under de här klasserna ligger fokus på andning, långsamma rörelser och vila i restorativepositioner där vi tar hjälp av mjuka sköna bolster och kuddar. Ibland tar vi hjälp av mantrasång, självmassage eller qigong för att frigöra spänningar. Välkommen till din mjukaste sommar!

Yinyoga Stillhet
Fredagar 12:00-13:00
31 maj, 7, 14 j& 28 juni, 5 juli, 9, 16 & 23 augusti

med Barbara Ekelund, Linnea Wisth
& Emma Fager Malmström

Klassen går i studion och livesänds även online

Yinyoga är en stillsam form av yoga där vi landar i positionerna en längre stund, 3-5 minuter. På så sätt når vi in till att stretcha ut bindväven för att släppa spänningar och skapa nytt flöde i kroppen. Yinyoga verkar stressreducerande, främjar rörlighet och cirkulation och ger dig möjlighet att lyssna till din kropp på djupet

Yin, restorative & yoga nidra
Lördagar 11:30-13:00

1 juni- 24 augusti

med Sigrid Fagerberg & Linnea Wisth

Hur skulle det vara att ge dig själv en stund på lördagen som är helt och hållet din? Här kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av skön guidning in i yinyoga, restorative yoga och yoga nidra. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet

Himalayan Kundaliniyoga
Onsdagar 17:30-18:45
12, 19 & 26 juni & 3 juli
med Linnea Wisth

Utforska Kundaliniyogans värld i denna 4-veckors kurs med Linnea. Med hjälp av kraftfulla tantriska tekniker sätter vi igång energiflödet i kroppen. Genom olika mantran och ljud, repetitiva rörelser och speciella andningstekniker är denna yogaform en dynamisk resa genom dina chakran (kroppens energisystem). Vi avslutar varje klass med meditation och avslappning.

Boka hela kursen >>

Boka enstaka klasser >>

Sensing Yoga med storytelling
Måndagar 17:15-18:30
24 juni & 29 juli

med Valentina Hagman

Sensing yoga är mjuk och kravlös rörelse på din kropps villkor. I dessa sommarklasser får du ta el av storytelling, genom Valentinas målande beskrivningar av rörelserna och vad de ger dig inuti din kropp!

I Sensing yogan är du i lugn, mjuk och ständig rörelse, sittande, på alla fyra, stående och liggande. Du blir guidad genom olika flöden och sekvenser med gungningar, vaggningar och intuitiva rörelser för din kropp. Vi rör oss enkelt, mjukt och helt utan prestation på yogamattan. Effekten av de vaggande och gungande rörelserna kan upplevas som efter en massage, då vi genom rörelserna mjukar upp bindväven och frigör spänningar.

Yin Bliss
Onsdagar 17:30-19:00
10, 17, 24 & 31 juli
med Alice Clarin

En klass för dig som vill vila i allt det du är. Få en paus från omvärlden och totalt hänge dig till det blissfulla varandet. Den här klassen passar alla och är för dig som mjukt vill landa in i kroppen och bjuda in total närvaro genom följsamma rörelser och underbara yinpositioner.

Genom mjuk guidning, omsorgsfullt vald musik och inslag av helande beröring är denna klass en chans för dig att totalt landa in i det som är du och uppleva hur detta blissfulla meditativa varandetillstånd kan skifta vår upplevelse av oss själva och vår omvärld genom mer klarhet, lugn och kärlek i att möta allt vad livet är.

Kom och upplev din inre fantastiska värld och din fantastiska kropp, det vilsamma blissfulla varandet och allt det som är du. Inga förkunskaper krävs och du är välkommen precis som du är.

Barn- och familjeyoga
Onsdagar kl 16-17

5, 12, 19/6 & 26 juni & 7 & 21 augusti
med Isabelle Wardaeus & Sofia Elmers

Barn har en naturligt närvarande och lekfull inställning till livet. Genom att yoga tillsammans med våra barn kan vi hjälpa barnen att bibehålla närvaron och lekfullheten, och du som vuxen kanske kan återupptäcka den?

Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha yogat tidigare. Kom som du är och närvara i en kravlös, lekfull stund med ditt barn.


Läs mer >>


Restorative yoga med nymånen i kräftan
Söndag 7 juli
med Lovisa Limseth

Varmt välkommen till en riktigt lyxig klass med astrologiska undertoner! Vid sommarsolståndet rör vi oss in i kräftans djupt emotionella vatten och söndagen den 7 juli möts vi för en yogaklass som låter oss möta kräftan inuti oss själva. Vare sig du är född i kräftans tecken eller ej, så bär du på dess kvaliteter på ett eller annat vis. Inom astrologin anses kräftan vara en omhändertagande, intuitiv arketyp som med moderlig visdom och empati bjuder in oss att våga känna på djupet och vara med allt som är - i synnerhet allt som är inuti, under ytan… Kräftans famn är stor och kärleksfull och håller space åt hela oss. Är du nyfiken på att öppna upp för denna famn? Då är den här klassen för dig.

.

Lyxyoga
Söndagar 16:30-18 i juni, 17:30-19 i juli & aug

med Ana Süssner Rubin, Alice Clarin,
Sandra Mircevska och Barbara Ekelund

Klassen går i studion och livesänds även online

Välkommen till en stund för dig själv att bara få ta emot utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn och skön yinyoga, djup vila i restorative yoga till vackra toner av lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse.