Livsutvecklande terapiprogram

På Infinite erbjuder vi yoga och samtal och ser de två delarna som en naturlig kombination, som ger dig möjlighet att både se dig själv och bli sedd i din helhet, i allt du är.

Både yogan och samtalen bygger på en djupt tillåtande värme, trygghet och medvetenhet. Det vi vill ge dig på Infinite är en plats där du har möjlighet att möta din kropp och lyssna på din egen inre röst. En trygg plats för återhämtning, utforskande och nya perspektiv.

6 månader för livsutveckling

I Infinite Yogas livsutvecklande program har du möjlighet att genom yoga och samtal vända blicken inåt och se dig själv och livet med nya ögon. Under 6 månader får du tillgång till all yoga i Infinite Yogas utbud, både i studion och online, samt 6 terapisessioner med samtalsterapeut Josefin Magnusdotter.
Läs mer >>

Samtalspaket för stresshantering

Upplever du stress och vill sortera bland intryck, tankar och känslor? Vill du få utrymme för återhämtning? Längtar du efter fokus och klarhet, eller att få kontakt med din egen kraft och vilja?
Varmt välkommen att boka ett av våra paket med coachande samtal för stresshantering.

För dig som är högkänslig

Under 6 månader har du möjlighet att genom yoga och samtal lära känna dig själv och se dina möjligheter på ett helt nytt sätt, se livet med nya ögon och få med dig en ny verktygslåda som ger dig mer frihet.
Läs mer >>

Terapi & yoga vid ätstörningar

Under 6 månader har du möjlighet att lära känna dig själv och din kropp på ett helt nytt sätt genom yoga och samtal. Paketet ger dig  full tillgång till yoga både online och i studion  på Infinite Yoga, och vi guidar dig till de klasser som passar dig allra bäst.
Läs mer >>

Terapi vid utmattning

Vi ser bortom stress och prestation och går till kärnan, där känslan av utmattning på sikt kan hjälpa dig att förändra det du vill, och skapa ditt liv så som du på riktigt önskar. Med en kombination av samtalsterapi och yoga får du möjlighet att ge dig själv utrymme och omtanke för kropp och sinne.
Läs mer >>

Sommarpaket med yoga & samtal

Hur skulle det kännas att ta emot både återhämtning och ny kraft under den stundande sommaren? Genom yoga, samtal och meditation vill vi ge dig möjlighet till stunder att landa i dig själv - emellan allt annat som händer i sommar.
Läs mer >>