OM OSS

"Infinite är mitt andra hem.En tillåtande plats där jag får landa in på yogamattan och möta både mig själv och andra från hjärtat.
Varmt välkommen att landa in här och ta emot det du längtar efter och behöver, du med."

 - Johanna Lindberg, ägare & VD Infinite Yoga

Infinites grundtankar

Infinite Yoga Malmö AB startades 2015 med grundtanken att vi alla är oändliga varelser med oändliga möjligheter. För att leva det liv vi önskar och skapa den värld vi vill se, behöver vi utrymme ta hand om och lyssna på oss själva. Det utrymmet hittar du på Infinite genom yoga, meditation och terapi med trygga lärare och terapeuter. Vi är övertygade om att vi när vi tar hand om själva är det också så mycket lättare kan finnas där för varandra och göra medvetna val i världen vi bor i.

Hur vi arbetar

Du som kommer till Infinite kan gå på yogaklasser för vila, återhämtning, energipåfyllning och kraft. Känslomedvetenhet är ett naturligt inslag i våra yogaklasser och många av dem innehåller inslag av delning (alltid frivilligt att delta). Som ett komplement till yogan kan du boka djupgående enskilda sessioner med våra yogalärare och terapeuter, som bland annat erbjuder samtalsterapi, massage, reiki och holistisk livscoaching. Du kan även gå på våra workshops, retreat och utbildningar för att fördjupa din kunskap i känslomedvetenhet, yoga eller för att ta nya och utvecklande steg i ditt liv. 
Större delen av vårt utbud inom yoga och terapi går att ta del av både på plats i studion och online.VI ÄR INFINITE


Johanna 

Johanna Lindberg (föräldraledig okt 2021-sommaren 2022) är ägare och VD på Infinite Yoga Malmö och har en bakgrund som journalist. Sedan 2009 har hon arbetat med hållbar livsstil och utveckling och sedan 2017 är hon studiochef på Infinite Yoga Malmö. Johanna har även grundat Infinite Mama - Infinites plattform och mötesplats gravida och nyblivna mammor samt utbildningsplattformen The Infinite Academy.
Johanna har undervisat yoga i 15 år och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga.
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se 

Emma 

Emma Fager Malmström är studiochef på Infinite Yoga och yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Hon har en bakgrund inom kommunikation, strategiska utvecklingsfrågor, publika evenemang och program, marknadsföring och kommunikation. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. På Infinite Yoga håller Emma Self Love Yoga, yoga för återhämtning och klasser i yinyoga. 
Kontakta Emma
E-post: emma@infiniteyoga.se | 0704-82 98 38

Josefin 

Josefin Magnusdotter arbetar med terapi, ekonomi och ledarskap på Infinite Yoga, och är Infinites in house HSP-terapeut. Hon har många års erfarenhet av ledarskap i den privata sektorn och har alltid använt sin högkänsliga förmåga i den rollen utan att egentligen veta varför hon kunde läsa av gruppdynamiker, stämningar och "det osagda". För några år sedan blev Josefin medveten om vilken gåva det faktiskt är att vara högkänslig - OM personen får verktyg och en fungerande miljö! Verktygen förändrade Josefins liv och i det föddes en stark vilja att sprida dem. Josefin är samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet utbildad av Högkänslighet Sverige.
Kontakta Josefin
E-post: josefin@infiniteyoga.se

Linnea 

Linnéa Nelderup är Infinites studiovärd, som ser till att studion både har det bra och är sitt bästa jag när du kommer på besök. Linnea är också ofta den du först får kontakt med när du ringer eller mailar till Infinite, och hon är vår tekniska support och trygga klippa vid onlinesändningar. Linnea sprider värme och humor omkring sig, och har alltid nya och intressanta perspektiv på världen att bidra med. Ibland möter du även henne på våra sociala medier där hon delar med sig av stories bakom kulisserna på Infinite Yoga Malmö.
Kontakta Linnéa
E-post: linnea@infiniteyoga.se

Kristin 

Kristin Montagu-Evans är utbildad psykoterapeut med fokus på tanke- och känslohantering, högkänslighet, sorgbearbetning och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin vidareutbildar sig just nu till par- och familjeterapeut och kommer under våren 2022 även ta emot familjer för familjeterapi. Kristins sätt att vägleda beskrivs som tryggt, varmt och spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla verktyg guidas du in till din sanning och väl där kan också förändringsarbetet ta vid.Kristin brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både vid individuella sessioner, för par och i grupp. Kristin har tidigare undervisat i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.

Filippa

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, reiki healer, medial vägledare, massageterapeut och diplomerad holistisk livscoach. Filippa tar emot klienter för samtal och behandlingar."Att få jobba med personlig självutveckling och se människor få tända sina inre ljus med kärlek och livsenergi är vackert. När jag själv gick igenom en svår tid i livet och fick ett själsligt uppvaknande blev det en längtan om att få dela och sprida ljus till andra medmänniskor." Filippas yoga- och meditationsklasser är inkännande, lugna och tillåtande och har inslag av meditation och avslappning. Hon undervisar i yinyoga, restorative yoga, mindful yoga, gravidyoga och mama baby. Yoga är meditation i rörelse och att få komma kontakt med kroppen, stanna och känna på det som är. "För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."


Gloriana

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare där hon har studerat flera moduler för Magdalena Mcweld och även inom yoga nidra.
Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana kommer även till hösten att börja läsa en ett årig utbildning till kundalini och medicinsk yogalärare RYS 200 certifierad via yoga alliance. Med ett lekfullt sinne fångar hon lätt upp barnens nyfikenhet oavsett ålder. Hon håller Mamma/baby yoga och Barnyoga med äventyr. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.

Lovisa

Lovisa Limseth som bor på Nya Zeeland och håller sina yogaklasser online på måndags- och fredagsmorgnar - och sena torsdagskvällar. Yoga med Lovisa i klasserna Yoga Nidra God natt, Yinmorgon och Månmorgon. Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut. "Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”

Sophie

Sophie Espe har undervisat i yoga sedan 2016, specialiserad inom flow, hatha, restorative yoga & mindfulness. Gemensamt för Sophies undervisning är hennes intresse och kunskap om samspelet mellan kropp, sinne och psyke, vilket är förankrat i Sophies personliga healingresa. “Jag har växt upp med psykisk ohälsa på nära håll. Yogaen har varit mit ankare genom åren och ett verktyg för självläkning”. Sophie har ett holistisk synsätt på livet. Hennes drivkraft är att förmedla yoga som helande verktyg, och bidra till en mera varmhjärtad kontakt, då vi vågar utforska livet och vara sårbara. Sophie har även en Master i Kommunikation och driver för närvarande en yogastudio i Köpenhamn.  

Tilda

Tilda Sonesson är kurator, samtalsterapeut och yogalärare, och har bland annat gått Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Tildas ambition är att använda yogan som ett holistiskt verktyg för ett bättre liv. Hon kombinerar gärna vilsamma asanas med sköna flöden, och har ofta inslag av meditation och massage i sina klasser. Tildas yoga är mjuk och intuitiv.


Karin

Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare, specialiserad inom högkänslighet och vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande – till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra och gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då? När Karin inte är på Infinite är hon samtalsterapeut och håller retreat för högkänsliga hos Högkänslighet Sverige på Österlen. "För mig ger yogan en fantastisk möjlighet till att ta hand om kroppen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."

Maria

Maria Tholén är meditationslärare utbildad inom Mindfulness via Sverigehälsan i Malmö. Sedan dess har Maria jobbat med mindfulness som arbetsterapeut på vårdcentral samt i det egna företaget mindful milk. 2018 gick hon en vidareutbildning i mindful selfcompassion som översätts till självmedkänsla. För Maria är Mindfulness / medveten närvaro, att leva mer i nuet och ta tillvara på de små fina stunderna. Men det är också ett väldigt bra verktyg när livet känns tufft. Inriktningen selfcompassion är en stor och viktig del i hennes mindfulnesskurser. Maria är utbildad i gravid- och mamma baby-yoga genom Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning. "Jag förstår om du tycker att meditation kan kännas svårt. Jag kände precis så i början och trodde inte alls att mindfulness var något för mig, men flera aha-upplevelser fick mig att förstå hur bra det faktiskt är!"

Annica

Annica Friberg håller Vinyasa Flow-klasser på Infinte Yoga. Annica är certifierad yogalärare i Vinyasa flow och utbildad i att instruera Mindfulness meditation. Vinyasa flow är den yogagenre som ligger Annica varmast om hjärtat då den tillåter en outtömlig frihet för kreativitet i rörelser, är i ständig förändring, och kan hjälpa oss att komma till ett meditativ tillstånd av att följa andetagets rytm. En intention hon tar med sig in i vinyasaklasser är att deltagarna ska få uppleva ett flödande, kraftfullt rörelsemönster, men alltid med uppmuntran att vara kärleksfullt medveten och inlyssnande till sin kropp och sina behov. Yogan erbjuder för henne återhämtning genom balans och medvetenhet mellan rörelse och stillhet, det hoppas hon kunna dela med sig av till andra i sin undervisning.

Alexandra

Alexandra Maliganis håller i Friday Treats under våren samt hoppar in som vikarie, bland annat fredagens Yin & Yang-yoga. Förutom det ger hon behandlingar i Thai Yoga Massage här på Infinite Yoga Malmö. Alexandras första yogalärarutbildning 2015 var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Hon är även utbildad inom Yin Yoga och Restorative Yoga och är idag själv medverkande lärare på yogalärarutbildningarna Ayur Yoga och Ayur Yin.
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan som verktyg lära sig bli bättre på att lyssna inåt och bli mer inkännande till sina behov och sin innersta längtan. Intresset för yoga, meditation, självledarskap och utveckling är en stor passion och hon känner stor tacksamhet och ödmjukhet i att få vara del i att följa människor på deras resa djupare in i sig själva.

Ana

Ana Süssner Rubin har genomgått Infinite Yogas ettåriga yogalärarutbildning Ditt inre ljus och har utövat mjuk yoga och qigong i många år. Ana leder yogaklasser med ett tryggt och tillåtande sätt, där du får utrymme för dig och det din kropp behöver - i gemenskap med andra. Från sommaren 2022 håller Ana yogaklasser på Infinite Yoga.

Sandra

Sandra Mircevska är yogalärare & reikiutövare. Hon har studerat två av Infinite Academys utbildningar: Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a healing art. Sandra är även utbildad inom Ayur Yin som är Yin Yoga i kombination med Ayurveda samt i Reiki steg 1 & 2 USUI HOLY FIRE® III. “Yogan för mig är ett sätt att komma hem till mig själv, få vara närvarande i mina känslor och kropp och hitta min väg fram i livet. Jag känner en stor tacksamhet för dess läkande kraft.” Sandra guidar på ett lugnt, mjukt och inkännande vis för att skapa en tillåtande klass där du kan få lov att bara vara du, i allt som du är.

Anneli

Anneli Wisén är grundare och utbildningsansvarig vid The Infinite Academy och har mer än 600 h yogalärarutbildningar bakom sig, bland annat i Vinyasa, Hatha, Ashtanga, och Restorative yoga.
Hon utbildar i Restorative Yoga 50h - Att komma hem, Vinyasa Flow 200h - Följ Ditt Livsflöde, Usui Reiki I&II/ Master - Att välja läkningens väg, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. Anneli är också utbildad Reiki Master terapeut, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach.
I Annelis klasser guidas du till din sanna, unika kärna, där transformation och aktivering av din inre läkande kraft kan ske. 
"Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"

Teres 

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.


Kontakt

 Vänligen kontakta oss om du har några frågor 
 
info@infiniteyoga.se

Varmt välkommen till Infinite