Om oss

" För mig är Infinite Yoga en tillåtande plats där jag får landa in på yogamattan och möta både mig själv och andra från hjärtat.
Varmt välkommen att landa in här och ta emot det du längtar efter, du med."

 Johanna Lindberg, delägare Infinite Yoga

"Vi vill plocka fram de perspektiv (dvs förhållningssätt till dig själv och livet) där hela du får plats. 
Du är nämligen hel, inga bitar av dig är fel, de får möjligen bara inte plats i de perspektiv du hittills presenteras till."
Josefin Magnusdotter, delägare Infinite Yoga

Infinites Yogas grundtankar

Infinite Yoga Malmö AB grundades 2015 med tanken att vi alla är oändliga varelser med oändliga möjligheter. För att leva det liv vi önskar och skapa den värld vi vill se, behöver vi utrymme ta hand om och lyssna på oss själva. Det utrymmet hittar du på Infinite Yoga genom yoga, meditation och terapi med trygga lärare och terapeuter. Vi är övertygade om att vi när vi tar hand om själva är det också så mycket lättare kan finnas där för varandra och göra medvetna val i världen vi bor i.

Hur vi arbetar

På Infinite Yoga erbjuder vi yoga och terapi, och du som kommer hit kan gå på yogaklasser för vila, inspiration, energipåfyllning och kraft. Känslomedvetenhet är ett naturligt inslag i våra yogaklasser och många av dem innehåller inslag av delning (alltid frivilligt att delta). Som ett komplement till yogan kan du boka enskilda sessioner med coaching och samtalsterapi. Du kan även gå på workshops, retreat och utbildningar för att fördjupa din kunskap i känslomedvetenhet, yoga eller för att ta nya och utvecklande steg i ditt liv. Större delen av vårt utbud inom yoga och terapi går att ta del av både på plats i studion och online.

Vi är Infinite


Johanna 

Johanna Lindberg är delägare av Infinite Yoga och är yogalärare med stor inriktning på mjuk och djupgående yoga som ger möjlighet att landa in och uppleva stunden och livet precis här och nu. Johanna har en bakgrund som journalist och lämnade sin tidigare yrkesbana för att arbeta med mänsklig hållbarhet, som hon ser skapar förändring och utveckling i världen vi lever i. Johanna har undervisat yoga sedan 2008 och har en 1000+ timmar lång utbildning i klassisk yoga, samt är utbildad i MediYoga och gravidyoga och yogaterapi för kvinnor. Johanna har varit lärare på Infinite sedan studion startade och delägare sedan 2018. Johanna har även grundat Infinite Mama - Infinites plattform och mötesplats gravida och nyblivna mammor.
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se

Josefin 

Josefin Magnusdotter är delägare på Infinite Yoga och är samtalsterapeut och coach som vill lyfta fram och förankra perspektiv som ger människor mer frihet att se och utforska sin egen kraft och sina möjligheter. Josefin har en bakgrund som civilekonom inom bl a bankväsendet men dragningen till att utveckla människors egenvärde, potential och möjlighet att se sina egna unika förmågor ledde Josefin till att utbilda sig till coach, samtalsterapeut och yogalärare. Yogan var ett viktigt bidrag i att Josefin fick tag på sin egen röst och hade modet till detta nya livsval. Den yogiska filosofin är starkt förankrad i Josefins samtalsterapi och coaching.
Kontakta Josefin
E-post: josefin@infiniteyoga.se

Linnea 

Linnéa Nelderup är Infinites studiovärd, som ser till att studion både har det bra och är sitt bästa jag när du kommer på besök. Linnea är också ofta den du först får kontakt med när du ringer eller mailar till Infinite, och hon är vår tekniska support och trygga klippa vid onlinesändningar. Linnea sprider värme och humor omkring sig, och har alltid nya och intressanta perspektiv på världen att bidra med. Ibland möter du även henne på våra sociala medier där hon delar med sig av stories bakom kulisserna på Infinite Yoga Malmö.
Kontakta Linnéa
E-post: linnea@infiniteyoga.se

Emma 

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Hon har en bakgrund inom kommunikation, strategiska utvecklingsfrågor, publika evenemang och program, marknadsföring och kommunikation. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. På Infinite Yoga håller Emma Self Love Yoga, yoga för återhämtning och klasser i yinyoga, samt återhämtande och sköna retreats och workshops.

Sara

Sara Görefält är utbildad grundskollärare, coach och licensierad kostrådgivare samt  körsångerska och har utövat olika sorters yoga under många år. Det började med klassisk yoga i källaren i Ystads stadsbibliotek på 90-talet och därifrån har hon fortsatt att utforska det inre och yttre, och är numera diplomerad yogalärare genom Infinite Academys yogalärarutbildning Ditt inre ljus.

Sara brinner för personlig utveckling och holistisk hälsa som hon menar alltid börjar inifrån. Med sin yoga vill hon inspirera till självomsorg och med det att följa livets, naturens och kroppens cykler och flöden. Allt är okej! På hennes yoga kan du ibland få lyssna på skön livesång, vara beredd med penna och papper för journaling eller bara ligga ner och ta hand om dig själv och ditt inre där du är just nu. Välj för dig!

Lovisa

Lovisa Limseth bor på Nya Zeeland och håller sina yogaklasser online. Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut. "Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”

Ana

Ana Süssner Rubin har gått Infinite Yogas ettåriga yogalärarutbildning Ditt inre ljus och utövat mjuk yoga och qigong i många år. Ana leder yogaklasser med ett tryggt och tillåtande sätt, där du får utrymme för dig och det din kropp behöver - i gemenskap med andra.

Nina

Nina Palmgren är utbildad inom Vinaysa Flow hos Lina Lindahl och Yinyoga hos Magdalena MecWeld, och undervisar gärna de två yogastilarna i kombination. Hon arbetar på lärarutbildningen på Malmö Universitet, där hon lär ut pedagogik. Nina ger mjuka och följsamma Yinyogaklasser på Infinite Yoga.

Annica

Annica Friberg håller Vinyasa Flow-klasser på Infinte Yoga. Annica är certifierad yogalärare i Vinyasa flow och utbildad i att instruera Mindfulness meditation. Vinyasa flow är den yogagenre som ligger Annica varmast om hjärtat då den tillåter en outtömlig frihet för kreativitet i rörelser, är i ständig förändring, och kan hjälpa oss att komma till ett meditativ tillstånd av att följa andetagets rytm. En intention hon tar med sig in i vinyasaklasser är att deltagarna ska få uppleva ett flödande, kraftfullt rörelsemönster, men alltid med uppmuntran att vara kärleksfullt medveten och inlyssnande till sin kropp och sina behov. Yogan erbjuder för henne återhämtning genom balans och medvetenhet mellan rörelse och stillhet, det hoppas hon kunna dela med sig av till andra i sin undervisning.

Maria

Maria Tholén är meditationslärare utbildad inom Mindfulness samt vidareutbildad i mindful selfcompassion /självmedkänsla. Maria arbetar med mindfulness som arbetsterapeut på vårdcentral samt i det egna företaget mindful milk. För Maria är Mindfulness / medveten närvaro, att leva mer i nuet och ta tillvara på de små fina stunderna. Men det är också ett bra verktyg när livet känns tufft. Inriktningen selfcompassion är en stor och viktig del i hennes mindfulnesskurser. Maria är utbildad i gravid- och mamma baby-yoga genom I din fulla kraft Gravidyogalärarutbildning. "Jag förstår om du tycker att meditation kan kännas svårt. Jag kände precis så i början och trodde inte alls att mindfulness var något för mig, men flera aha-upplevelser fick mig att förstå hur bra det faktiskt är!"

Alexandra

Alexandra Maliganis håller i yogaklasser och ger Thai Yoga Massage-behandlingar. Alexandras första yogalärarutbildning var i yogaformen Ayur Yoga, en form av hatha yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Hon är även utbildad inom yinyoga och restorative yoga och medverkande lärare på yogalärarutbildningar i Ayur Yoga och Ayur Yin.
En intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan som verktyg lära sig bli bättre på att lyssna inåt och bli mer inkännande till sina behov och sin innersta längtan. Intresset för yoga, meditation, självledarskap och utveckling är en stor passion och hon känner stor tacksamhet och ödmjukhet i att få vara del i att följa människor på deras resa djupare in i sig själva.

Teres 

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.

Emma

Emma Kernehed är diplomerad yogalärare genom Gravidyogalärarutbildningen I din fulla kraft på Infinite Yoga, och bor i Hässleholm tillsammans med sambo och dottern Solveig.

"Yoga för mig är som en mjuk omfamning till min egen kropp och den perfekta träningsformen för att stärka kroppen både fysiskt och mentalt. Under min graviditet (2020) gav gravidyogan mig ett inre lugn och en mental kraft som jag även bär med mig i livet som mamma. "


Sofia

Sofia Elmers är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga.

“Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”

Bahareh

Bahareh Azari är yogalärare och gravidyogalärare utbildad genom I din fulla kraft gravidyogalärarutbildning på Infinite Yoga. Hon hittade yogan efter att ha levt med smärta i kroppen en lång tid utan att ha kunna få tillräckligt med hjälp från den traditionella vården. Med yogans hjälp fick hon verktyg att förstå och hantera både sin fysiska och sin psykiska smärta. Yogan har blivit till en viktig stund, i lugn och ro, där allting bara får vara som det är. Bahareh undervisar lugna klasser med stort fokus på stillhet, återhämtning och känslomedvetenhet, samt gravid- och mamma baby-yoga.

"Yogan ger mig en trygghet och styrka att fortsätta lita på min kropp."

Sigrid

Sigrid Fagerberg har yogat i snart 10 år och verkligen hittat hem i yinyogan. Hon har fått ut otroligt mycket av yogan och den guidning som hennes lärare har gett, och vill nu ge tillbaka. Sigrid är utbildad yinyogalärare och går Infinite Yogas grundläggande Yogalärarutibldning Ditt inre ljus. Utanför yogastudion arbetar Sigrid som socionom med känslohantering och att stötta människor till ett liv i balans.

Valentina

Valentina Hagman har yogat i snart 20 år och är utbildad lärare i Vinyasa, Hatha och Restorative Yoga och har idag sitt fokus på Sensing Yoga.

Valentina har sin bakgrund inom textildesign, där hon hade produktion, butik, anställda och sålde kläder över hela världen och arbetade konstant. Yogade gjorde hon tidiga morgnar i en liten tidslucka.
Sen kom utmattningen och hon fick lämna många roller bakom sig och söka nya sidor av sig själv. Här utbildade hon sig i yoga, och började odla och utbildade sig till trädgårdsmästare, och sen kom Sensing Yoga in i hennes liv.

"Sensing Yoga blev MIN yoga, som känns självklar för mig. Den erbjuder rörelse och andningsfrihet på kroppens villkor - precis vad jag behövde."

Marianne

Marianne Tjebbes är yogalärare sedan många år tillbaka och undervisar främst Kundaliniyoga. Hon är även utbildad lärare i Medicinsk Yoga, Yin Yoga och Mindfulness.

För Marianne har yogan betytt mycket genom åren. Den har hjälpt henne att finna ett inre lugn, samtidigt som den är en källa till energi och styrka. I yogan har hon kunnat hämta kraft och lugn när livet ibland varit tufft, samtidigt som den varit en källa till glädje och välmående i vardagen.


“Yoga betyder förening mellan kropp och själ och det är just den aspekten som gör yogan så kraftfull. Det är en möjlighet att ge sig själv en egen stund på mattan och låta allt annat få vara i bakgrunden - låta kroppen, sinnet och känslorna vara i fokus och och landa i närvaro.”

Karin

Karin Sjönnemo är yogalärare och samtalsterapeut och vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och istället börja välja det som känns sant för oss.


"För mig är yoga en väg till kontakt med mitt inre, min intuition och min kropp. Utifrån den kontakten kan jag börja sluta fred med mig själv och låta fridfullheten få sprida sig som ringar på vattnet ut i världen. I mina yogaklasser vill jag inspirera till just detta. Mina klasser är intuitiva och tillåtande och innehåller ofta mjuk rörelse, vilande positioner, guidad meditation och sång."


.

.

Kontakt

 Vänligen kontakta oss om du har frågor 
 
info@infiniteyoga.se

Varmt välkommen till Infinite!