Samtalsterapi i Malmö och online med Josefin Magnusdotter

Om terapeuten

Josefin Magnusdotter är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet.
En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig och i ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.

”Josefin har varit ovärderlig för mig. Hon har verkligen en förmåga att locka fram det som ligger under alla lager av tankar och föreställningar om hur jag tror att saker “borde” vara. Hon ställer tydliga frågor som har hjälpt mig att komma in på djupet av vem jag är. Genom våra samtal har jag fått lättare att sortera bland mina känslor och reda ut vad som är vad. Professionell med kärlek, omtanke och träffsäkerhet har hon guidat våra samtal." Zara


Hur skulle det kännas att få vara den du är – helt utan ursäkter, förklaringar eller dåligt samvete?

Tänk om det inte finns en endaste liten del av dig som behöver fixas? Tänk om alla beteenden och tankar du plockat in i ditt liv är reaktioner på de perspektiv och paradigm som finns runt omkring dig?

Tänk om allt handlar om perspektiv? Vilka nya perspektiv och livsverktyg behöver du för att känna mer frihet i ditt liv? Tänk om beteenden och tankar ändras – och nya dörrar öppnas – när vi ser andra perspektiv?

Josefin Magnusdotter har jobbat med människor och utveckling i nästan 20 år. Dels som civilekonom inom bankvärlden och mötesindustrin och som coach och samtalsterapeut. I en multikulturell företagsmiljö under många år i London blev det tydligt för Josefin att magi sker när en människa blir sedd och får växa i sin fulla, hela potential. Det är då det händer! Det är därifrån företag växer och det är där varje individ får möjlighet att må på djupet bra. Med den insikten som ledstjärna tog Josefins livsväg ett nytt fokus i att hjälpa människor att se helheten i sig själva, sin alldeles egna unika potential och se, tillåta och äga alla aspekter av sin person.

Josefin är högkänslig med tentakler som känner av miljöer och människor på ett djupare plan. Med utgångspunkt i att högkänsligheten är en fantastisk gåva under rätt förutsättningar så är det en av Josefins stora passioner; att lyfta bort alla felstämplar från känslighet och istället ge högkänsliga klienter tillgång till möjligheterna i denna förmåga genom verktyg, perspektiv och insikter.

”Jag ser livet som ett utforskande, ett labb. Du kan inte göra eller välja fel - du kan bara få nya perspektiv genom varje val. Jag ger nya infallsvinklar i livet, på dina förmågor och på dina upplevelser. I samtalet laborerar vi med perspektiv och utforskar dig som människa. Du kommer att lämna samtalet med nya verktyg och sätt att se på och uppleva dig själv och livet – det kan bli livsförändrande”
Josefin Magnusdotter

I samtalsterapin får du tillgång till:


• En trygg samtalsmiljö där du känner dig på djupet sedd och välkommen.
• Samtal som ger och laborerar med perspektiv och utmanar begränsningar
• Livsverktyg som fungerar för just dig
• Insikter om dig själv och dina förmågor
• En känsla av mer frihet att vara och växa i den du är
• Nya vägar och möjligheter att skapa det liv där du mår på djupet bra

Josefin erbjuder samtalsterapi och coaching:

• För perspektiv och utveckling

• Vid ätstörningar

• För tanke- och känslohantering och vid högkänslighet

• Vid stress och utmattning

• Runt graviditet och föräldraskap

• Feminint självledarskap

BOKA

josefin@infiniteyoga.se


MOTTAGNING

Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Zoom


PRISER OCH FRÅGOR

josefin@infiniteyoga.seAvbokningar för privata sessioner görs senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.


Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>


Sagt om terapi med Josefin Magnusdotter

"Så skönt att äntligen få prata med någon som så väl vet vad det innebär att vara HSP! Josefin är en fantastisk, lyhörd, proffsig, och en mycket vänlig och inkännande terapeut. På bara några få samtal fick jag insikter och verktyg som verkligen hjälpt mig enormt mycket!"
Ingela

"Josefin ställde helt rätt frågor som fick mig att fundera och reflektera över vad jag har gjort och ev skulle vilja göra framöver. Hon fick mig att förstå att mina bra egenskaper var inget som alla andra har, utan de är unika och väldigt användbara för mig. Jag lärde mig mycket mer om mig själv än vad jag trodde och det ledde även till ett stärkt självförtroende. Att kontakta Josefin för karriärscoaching är det bästa jag har gjort!"
Lina

"Jag har gått i terapi till och från de senaste 6 åren, efter min utmattningsdepression. Det har varit blandat psykoterapi och KBT, men aldrig har jag känt att jag landat så väl och fått bearbeta mina utmaningar på ett sånt fantastiskt sätt som i HSP-terapin med Josefin. Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort."
Jenny