Tänk om en medveten intention kan ge dig tillgång till din kraft - och vara propellern som tar dig dit du vill?

Tänk om en medveten intention kan ge dig tillgång till din kraft - och vara propellern som tar dig dit du vill?

Att se vart din drivkraft kommer ifrån - den som ger dig fart att hantera olika situationer och möten kan vara väldigt kraftfullt. När vi inte är medvetna om vad det är som driver oss, kan farten avstanna och vi blir mindre kraftfulla än vad vi egentligen är. Tänk om du när du står inför en situation med ödmjuka och snälla glasögon kan utforska vad det egentligen är som driver dig? Vad är din intention? Vad är det som ger dig fart? Vilken känsla är det som får dig att agera? Och vart härstammar den känslan ifrån? Jag brukar använda mig av en ”propeller-metafor ” och frågar då ”vad är propellern här bakom”?

Propeller-metaforen kan vara hjälpsam i att göra oss medvetna om vad det är som driver oss framåt. Vad det är som ger oss fart. För om vi inte är medvetna så kan det både hacka i propellern - och sättas riktningar dit vi egentligen inte vill.

Så när vi ser ”propellern” kan det vara väldigt fint att antingen få känna tillit till den - och få luta sig mot farten av den. Eller, andra gånger när får vi tag på att det som driver på dig faktiskt inte är något skönt eller kanske ens något som egentligen resonerar med dig eller den du vill vara, så kan vi byta ut den.

När vi landar i vår intention och har koll på ”den inre propellern” som driver oss så kan den ge dig tillgång till din inre röst och kraft - och oändligt mycket skjuts.