Våra kurser går just i studion och många sänds även live online, så att du kan välja att medverka på det sätt du önskar..
Läs gärna mer om våra riktlinjer när det gäller covid19 här >>

Gravidyoga i närvaro

Torsdagar 19:15-20:30
Ny kursstart 8/9 2022
Emma Kernehed
Läs mer/Anmäl dig

Medveten Gravidyoga

Tisdagar 17:30-19:00
Nya kursstarter 23/8 & 18/10 2022
Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Mindful Gravidyoga

Tisdagar 17:30-19:00
Nya kursstarter 8/11 2022
Maria Tholén
Läs mer / Anmäl dig

Gravidyoga online

– Inre styrka

Onsdagar 12.15-13:00
Ny kursstart 26/10 2022
Cecilia Hilton
Läs mer / Anmäl dig

Mamma Baby Yoga

äldre bebis

Onsdagar 10.00-11:00
Ny kursstart 21/9 2022
Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig


Mamma Baby Yoga

Torsdagar 10:00-11:00
Ny kursstart 1/9 2022
Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Babymassage

Tisdagar 14:00-15:00
Kursstart 4/10 2022
Johanna Lindberg
Läs mer/Anmäl dig

Yogadjuren: Yoga med barn

Söndagar 10:30-12:00
2/10 & 30/10 2022
Maria Tholén & Anna Lagerström
Läs mer/Anmäl dig

WORKSHOPS

LÖRDAG 17 SEPT 2022
REDO ATT FÖDA – FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE WORKSHOP

En tretimmars workshop där vi djupdyker i kraftfulla verktyg inför förlossningen. Här får du och din partner eller den stödperson som är med dig under förlossningen möjlighet att se på hur ni som ett team allra bäst kan möta den unika upplevelse en förlossning är. Läs mer >>

PREPARING FOR BIRTH WORKSHOP IN ENGLISH
This private session is dedicated to the birth of your child, and a great opportunity for you and your partner or birth support person to explore how the two of you can prepare for this unique experience in the best possible way. Read more >>

MINDFUL MILK AMNINGSWORKSHOP FÖR DIG SOM ÄR GRAVID
Datum för hösten kommer
I den här workshopen får du grundläggande kunskap om amning och får öva på verktyg som hjälper dig att landa in i och hantera första tiden med din bebis. Få hjälp med dina specifika frågor kring din amning. Fokus är att öka din tillit för att du ska få en amning på dina villkor, med mindfulness som verktyg.
Läs mer >>


BEHANDLINGAR FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR

TERAPI FÖR GRAVIDA & NYA MAMMOR
Josefin Magnusdotter
Att gå in i föräldraskapet är känslofyllt och magiskt. Tänk om alla känslor är ok? Tänk om det är okej att det känns överväldigande och läskigt ibland? Vi erbjuder dig ett tryggt utrymme att vädra känslor och se på vad du behöver och vad som fungerar för dig – mitt i en omvälvande förändring.
LÄS MER >>

PRIVATSESSION INFÖR FÖRLOSSNING
Johanna Lindberg
Privatsessioner för dig som är gravid samt din partner/stödperson under förlossningen. Vi ser på era unika behov och hur vi möter dem med hjälp av enkla och kraftfulla verktyg, som ni kan ha stor nytta av redan under graviditeten, samt inför, under och efter förlossningen.
LÄS MER >>

I DIN FULLA KRAFT
GRAVIDYOGALÄRARUTBILDNING


En djupgående utbildning i fyra delar med
Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg

120 TIMMAR 
Har du ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående? Vill du lära dig hur du på ett säkert sätt kan använda yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och efter förlossningen? Delar du vår önskan om att fler kvinnor ska få vara gravida, föda och uppleva första tiden med det nyfödda barnet i kontakt med sin fulla kraft? Då är det här en utbildning för dig!

LÄS MER HÄR >>

VÄLKOMMEN HEM, INFINITE MAMA!

Infinite Mama är för dig som är gravid eller nybliven mamma. Vi ger gravidyoga, mamma baby yoga, babymassagekurser och samtalsterapi med trygga lärare och terapeuter. Här har du möjlighet att dela tankar, känslor och kunskap med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du redskap för känslohantering som du kan ha stor nytta av under graviditeten och inför och under förlossningen och din roll som förälder. Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig. Här har du utrymme att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, en möjlighet att stanna upp och ta hand om dig själv mitt i livet med ett litet barn.  Läs mer om Infinite Mama & vår vision >>

Foto: Isabell N Wedin

Sagt om Infinite Mama Gravidyoga

Foto: Isabell N Wedin

– Efter flera år av IVF-försök och två missfall blev jag äntligen gravid igen och det tog väldigt lång tid för mig att våga börja hoppas och tro att det denna gång skulle gå hela vägen, att det äntligen skulle komma en liten bebis till oss! Gravidyogan hjälpte mig att vecka för vecka att hitta ett lugn i min graviditet och att hitta kraften att våga tro på att allt skulle gå bra. Jag kommer ihåg första gången Johanna sa; lägg nu en hand på ditt hjärta och den andra på magen, jag tänkte; HERREGUD! Jag har ju ett barn i min mage, JAG ÄR GRAVID! Det var fantastiskt, att äntligen våga släppa fram de känslorna och att en gång i veckan få stanna upp och bara vara i gravidbubblan och släppa allt runt omkring. Också att få dela timmen med andra gravida och få höra hur de upplevde sina graviditeter; allt av oro, rädsla, glädje och förväntan, vecka för vecka. Att öva andning och olika rörelser inför förlossningen kändes lugnade i allt vad som skulle komma.
Caroline Richter och sonen Bill, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017  
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin

- Jag kunde gå på min vanliga yoga fram till vecka 20 ungefär, sen började magen begränsa vissa positioner och det kändes svårt att veta vad som var bra för mig och min gravidkropp, och vad som faktiskt kunde vara skadligt. Då var det skönt att gå över till gravidyogan med fullt fokus på var jag var då och vad jag behövde. Det var en påminnelse om att min kropp kunde och behövde röra på sig, och dessutom en fin gemenskap att tillhöra. Under förlossningen använde jag andningen jag har med mig från yogan för att kunna slappna av. Det fungerade framförallt under öppningsfasen väldigt bra för mig.
- Nu går jag och Hedda, som snart blir tre månader, på Mamma Baby Yoga. Även om det inte alltid blir ett helt och fokuserat yogapass så är det också en bra påminnelse om vad jag och min kropp kan och behöver göra för att må bra.
Ylva Brännström och dottern Hedda, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017  
Läs mer >>

- Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
- Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020
Läs mer >>