YOGA FÖR MAMMOR MED BEBISAR,
TISDAGAR 10:00-11:00

KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen har fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och din bebis kan antingen vara med på yogamattan, eller sova på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd, i eller precis utanför yogasalen.

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med härliga bebisar som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till den mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt ok!

Vi inleder klassen med sharing där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

Kurs för yngre bebis
I yogan fokuserar vi på dig och din kropp och på att mjukt och i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten,  och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner och enkla yogaflöden. Klasserna avslutas med sång och guidad avslappning och välgörande andningsövningar som du kan ha med dig i din vardag.

"Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020

"My biggest fear before our child was born was being isolated and lonely in motherhood. To go from my rich social calendar to the empty apartment alone not knowing what the days would be like. This is why I sought after going to mama baby yoga very early - Karla was 5 weeks old when we joined our first course. Infinite has since become a place where my child and I can meet, as the person I was before she came and the person I am since she is with us. It has become the safe space in which to discover who I want to be as a mother, an oasis away from all the musts, the shoulds and all those stressful even if well intended advice. Here we both feel at ease in body and soul and get the energi we need to discover the world together. I am full of gratitude for this community!"
Hannah Stanton and daughter Karla, who have been participating in Medveten Gravidyoga and Mamma Baby Yoga at Infinite Mama 2019-2020

LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>

Kurserna går på plats i studion, med möjlighet att medverka online för dig som önskar. För att boka kurs online, maila info@infiniteyoga.se


KURS MAMMA BABY YOGA (BEBISAR CA 6-8 VECKOR OCH UPPÅT)
Tisdagar start 11 januari och 22 mars 2022

PRIS
2050 kr för kurs 10 veckor


ANMÄLAN STUDION
Anmäl dig till kursen med start tisdag 11 januari 2022 här >>
Anmäl dig till kursen med start tisdag 22 mars 2022 här >>

DROP IN

I mån av plats, kan du även anmäla dig till enstaka kurstillfällen i studio eller online på drop in-biljett, boka här >> 


FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Du kan komma så snart du och ditt barn känner er redo, oavsett om din förlossning skett vaginalt eller med kejsarsnitt.

ÅLDERN PÅ DITT BARN

Kurs för yngre bebis
Den denna grupp bjuder vi speciellt in dig med barn upp till krypålder, från ca 2 till 6-7 mån. Vill du komma tidigare och känner dig redo, så kom!

Kurs för äldre bebis
I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5-15 mån och även dem som är mer rörliga och kanske kryper. Är ditt barn yngre eller äldre och du känner dig lockad till denna kurs, så är du också välkommen! Du behöver inga tidigare erfarenheter av yoga för att gå kursen.  Läs mer om kursen för äldre bebis här >>

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till de lite äldre barnen.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

PRAKTISK KURSINFO
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. När du avbokar din klass i bokningssystemet (som du hittar via rosa knappen Schema & bokning på hemsidan) senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt härliga schema.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha gott om plats mellan yogamattorna. Du kan ta med egen yogamatta, eller låna på plats.

 Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila eller medverka vid kursen online. Se nedan info om hur du avbokar din plats.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se 

OM KURSLEDAREN

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, holistisk livscoach och massageterapeut.Hennes klasser är inkännande, lugna och tillåtande och har inslag av meditation och avslappning. Hon undervisar i yinyoga, restorative, mindfulyoga, gravidyoga och mamma baby-yoga.
“Yoga är meditation i rörelse och att få komma kontakt med kroppen, stanna och känna på det som är. För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara.Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."