YOGA FÖR MAMMOR MED BEBISAR

KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen har fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en mysig och närvarande stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan är lugn och mjukt stärkande, och har fokus på dig som mamma. Ditt barn kan antingen vara med på yogamattan, eller sova på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd, i eller precis utanför yogasalen.Kurs för yngre bebis
I yogan fokuserar vi på dig och din kropp och på att mjukt och i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten. Vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner och enkla yogaflöden. Klasserna avslutas med sång och guidad avslappning och enkla andningsövningar som du kan ha med dig i din vardag. 


Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med unika barn som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till den mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är det sällan tyst och här är alla ljud och känslor lika okej!

Vi inleder klassen med en delning, där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just för dagen. Delningscirkeln blir också ett sätt för dig att få uttrycka dina känslor, i vardagen och det nya livet med ett nytt barn.

"Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020

"My biggest fear before our child was born was being isolated and lonely in motherhood. To go from my rich social calendar to the empty apartment alone not knowing what the days would be like. This is why I sought after going to mama baby yoga very early - Karla was 5 weeks old when we joined our first course. Infinite has since become a place where my child and I can meet, as the person I was before she came and the person I am since she is with us. It has become the safe space in which to discover who I want to be as a mother, an oasis away from all the musts, the shoulds and all those stressful even if well intended advice. Here we both feel at ease in body and soul and get the energi we need to discover the world together. I am full of gratitude for this community!"
Hannah Stanton and daughter Karla, who have been participating in Medveten Gravidyoga and Mamma Baby Yoga at Infinite Mama 2019-2020

LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>

KURS MAMMA BABY YOGA
(BEBISAR CA 6-8
VECKOR OCH UPPÅT)
Onsdagar kl 10:00-11:00 med Johanna Lindberg Lanz, 

PRIS
1640 kr för kurs 8 veckor, kursstart i höst
Kurserna går på plats i studion, och sänds live online så att du kan vara med på det sätt som passar dig bäst!

ANMÄLAN:Boka kursen i studion med start 8/5 2024 här>>
Boka kursen online med start 8/5 2024 här>>

Boka kursen i studion, med start 21/8 2024 >>
Boka kursen online, med start 21/8 2024 >>FRÅGOR

johanna@infiniteyoga.se

DROP IN

I mån av plats, kan du även anmäla dig till enstaka kurstillfällen i studio eller online på drop in-biljett, boka här >> 


FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Du kan komma så snart du och ditt barn känner er redo, oavsett om din förlossning skett vaginalt eller med kejsarsnitt.

ÅLDERN PÅ DITT BARN

Kurs för yngre bebis
Den denna grupp bjuder vi speciellt in dig med barn från ca 2  till 6-7 månader. Vill du komma tidigare och känner dig redo, så kom!  Yogan är mjuk och snäll både för dig som mamma och ditt barn.

Kurs för äldre bebis
Vi har även kurs för de äldre bebisarna på ca 6 månader och uppåt, med mer inslag av lek, bus och yta att röra sig runt på i rummet. Läs mer om kursen för äldre bebis här >>

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till de lite äldre barnen.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

PRAKTISK KURSINFO
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. När du avbokar din klass i bokningssystemet (som du hittar via den guldiga knappen Schema & bokning på hemsidan) senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt schema. Det går också fint att boka om dig till klassen online istället!


Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se 

OM KURSLEDAREN

Johanna Lindberg Lanz

är yogalärare med grund i klassisk yoga och vidareutbildad inom Gravidyoga och Yoni Shakti Womb Well Woman Yoga Therapy av Uma Dinsmore-Tuli. Johanna äger och driver Infinite Yoga Malmö och undervisar klasser med stort fokus på avslappning och närvaro i kropp, sinne och själ. Johanna håller i Medveten Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och andra klasser med stora inslag av känslohantering. Johanna är även utbildad doula och holistisk livscoach och håller individuella sessioner med vägledning och yoga, samt förlossningsförberedande kurser.


Johanna har grundat Infinite Mama och brinner för att skapa en plats och atmosfär där du som gravid och nybliven mamma kan landa och vara i stort tillåtande till allt som är just nu.