GRAVIDYOGA - TRYGGHET & TILLIT
TORSDAGAR 19:00-20:15

Gravidyoga – Trygghet och tillit

Genom avslappning och yogaövningar speciellt framtagna för dig som gravid, får du utrymme att lyssna inåt och känna vad du behöver just nu i denna stund.

Förhoppningen är att yogan vi gör tillsammans ska öka din medvetna närvaro och därmed göra ett lugnare tempo i vardagen möjligt. På det sättet blir det lättare att välkomna de förändringar som naturligt sker i kropp, känslor och tankar under graviditeten. Här får du låta känslan av trygghet och balans växa sig starkare, och skapa den plats du och ditt barn behöver under din graviditet, din förlossning och ditt föräldraskap.


Kursen innehåller:

• Yogapositioner (asanas)

• Andningsövningar

• Avslappning

• Känslohantering

• Stärka bandet till ditt barn 

• Förberedelse inför förlossning och det fortsatta föräldraskapet

 

OM LÄRAREN

Nora Kathy är gravidyogalärare genom I din fulla kraft Yogalärarutbildning och är  även utbildad inom vinyasa och yinyoga.

Nora är yrkesverksam som psykoterapeut och kurator inom barn- och ungdomspsykiatrin och har lång erfarenhet av att arbeta med föräldraskapets möjligheter och utmaningar, särskilt under graviditeten och den första tiden som förälder. 

”I klassisk psykoterapi är det ofta verbal kommunikation som används för att skapa förändring. Ju mer yogan har kommit in i mitt liv desto mer ser jag värdet och kraften av den inre, icke verbala processen. Den skapar en trygg, glädjefull och fördjupad kontakt med såväl ditt barn som med andra som står dig nära.”

Praktisk information

Torsdagar 19:00-20:15, med Nora Kathy

8 tillfällen med start 31 augusti och 26 oktober 2023.


PRIS
1640 kr för åtta tillfällen

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i studion med start 31/8 2023>>
Anmäl dig till kursen online med start 31/8 2023>>

Anmäl dig till kursen i studion med start 26/10 2023>>
Anmäl dig till kursen online med start 26/10 2023>>

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper behövs. Den här kursen passar lika bra för dig som är helt ny på yoga, som dig som har yogat länge.

NÄR I GRAVIDITETEN KAN JAG BÖRJA?

Du är välkommen när du själv känner att du vill komma. Yogan är anpassad för att kunna vara med dig från start i graviditeten och hela vägen fram till förlossningen. En del kommer i vecka 8, och andra i vecka 35. Välkommen när du vill. 

INFÖR FÖRLOSSNING
Yogakursen förbereder dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen. Du kan även fördjupa dessa kunskaper tillsammans med den eventuella partner eller stödperson du planerar att ha vid din sida under förlossningen genom att gå vår förlossningsförberedande workshop Redo att föda, läs mer här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Här kan du också boka om dig om du skulle vilja gå klassen online vid något tillfälle.
 Läs om våra riktlinjer gällande Covid här >>