REDO ATT FÖDA
FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE WORKSHOP

REDO ATT FÖDA

En workshop med förlossningsförberedande verktyg där du som födande och din partner/stödperson tillsammans får göra er redo för den unika upplevelse det är att föda barn.

WORKSHOPEN INNEHÅLLER
• Partnerns/stödpersonens roll - hur kan jag vara ett bra stöd?
• Andningstekniker
• Enkla massagetekniker för att lindra smärta
• Avslappningsövningar för lugn och fokus
• Enkla och kraftfulla yoga- och förlossningspositioner

• Födandets faser, och verktyg genom dessa

I denna workshop använder vi enkla och kraftfulla andningsmetoder, avslappningstekniker, massagetekniker och yogapositioner som kan vara till stor nytta under förlossningen. Genom reflektionsövningar får du som födande och din partner/stödperson utforska vilka tekniker och förhållningssätt som kan vara till bäst nytta för just er.

Workshopen är en möjlighet för dig som födande och en partner/stödperson som är med, att se hur ni på bästa vis kan vara ett team inför och under förlossningen. Du som föder får möjlighet att utforska vilken typ av stöd du vill ha, och du som partner/stödperson hur du på allra bäst vis kan vara detta stöd, och vara närvarande med dig själv i resan genom födandet.


Kursen ger er även möjlighet att börja göra er plan inför förlossningen. Kursen pågår 3 timmar, och vi rekommenderar att ta extra tid tillsammans efter kursen (en fika på stan eller något annat mysigt tillsammans) så att ni kan fortsätta prata och göra planer.  

Bra att ha med:
• Papper och penna
• Bekväma kläder som du enkelt kan röra dig i. Omklädningsrum finns.
• Eventuellt snacks till vår kortare paus.

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP - PÅ PLATS I STUDION
Vi ses i vår 60m2 stora yogasal på Gustav Adolfs Torg 43 i Malmö.  

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP - ONLINE VIA ZOOM
Vi möts via Zoom med möjlighet till interaktivitet i form av frågor och delningar. Du får en onlinelänk per mail 15 minuter före kursen startar.

SAGT OM WORKSHOPEN:

"It was a pleasure to do the birth course with Johanna at Inifinite Yoga, a welcoming and calm place in a situation that can be a bit stressful. Johanna was holding the space perfectly and shared her knowledge. She pinpointed so many things we didn't think about before, and as the partner, I also got to think over what my needs are in this situation, which was very meaningful, as well as how I can support my wife in the best of ways. I feel much more prepared for the birth of our baby. I highly recommend it to every partner to do this workshop with your pregnant partner, for you to be prepared and to be an even stronger team!"

Asaf Kliger, deltagare 2022"Tack för en väldigt fin stund, där vi fick möjlighet att lära känna varandra på ett djupare och mer känslomässigt plan. Där vi fick dela med varandra och lära oss nya saker och verktyg som vi kan ta med oss!"
Deltagare på Redo att föda våren 2019


"Alla par borde göra detta innan förlossning! Fin investering för att känna in varandra och förstå hur viktiga vi är för varandra fysiskt och psykiskt."
Josefin, deltagare på workshopen Redo att föda hösten 2018

"Det känns verkligen viktigt att jag kan gå in i min förlossning med mental styrka, lugn och vetskapen om att jag har flera hjälpmedel att ta till. Jag går på Johannas härliga gravidyoga och när jag såg att hon skulle hålla en förlossningsförberedande kurs bokade jag in mig direkt. Jag kan varmt rekommendera alla gravida att gå denna. Under tre timmar fick jag och min partner/stödperson, som i mitt fall är min syster, lära oss om olika verktyg och övningar som kommer underlätta både innan och under förlossningen. Framför allt kände jag hur jag och min syster blev ett team. Förutom att vara lärorikt skapade även Johanna en riktigt mysig förmiddag och jag känner mig nu ännu mer förväntansfull inför min förlossning."
Isabell, deltagare på workshopen Redo att föda hösten 2018

"Jag är jättenöjd med kursen och undrar bara – varför kom vi inte hit tidigare?!"
Deltagare på workshopen Redo att föda våren 2019

Läs mer om vad tidigare deltagare säger om kurser på Infinite Yoga här >>.

PRIS
1 450 kr för två personer (födande + partner/annan stödperson)

TID
12 maj kl 9.00-12.00

Detta kurstillfälle blir på svenska eller engelska, beroende på gruppens behov


SKICKA DIN INTRESSEANMÄLAN TILL

Antal deltagare:
Max 8 deltagande par i studion

Maila oss på  info@infiniteyoga.se om du vill vara med online.


PREPARING FOR BIRTH
READ ABOUT THE WORKSHOP IN ENGLISH HERE >>


PRIVATSESSION PÅ PLATS I STUDION ELLER ONLINE
Läs mer här >>

OM LÄRAREN

Johanna Lindberg är yogalärare specialiserad på gravidyoga på Infinite Yoga i Malmö och även doula utbildad av av Din gravidcoach. Johanna har grundat Infinite Mama och håller i gravidyogalärarutbildningen I din fulla kraft.
Johanna utbildad inom Satyanandayoga och  Womb Yoga och har i sina klasser och kurser stort fokus på yoga i symbios med livets inre och yttre cykler samt att lära ut avslappningstekniker, andningsövningar och rörelser som är till stor nytta under både graviditet och förlossning. Hon delar även guidade avslappningsövningar som kan vara till hjälp om du känner dig rädd eller stressad eller vill skapa en kraftfull intention inför din förlossning.
"I yogan finns tekniker för andning, avspänning och rörelser och positioner som är som skräddarsydda för att underlätta rent fysiskt under förlossningen, och för att hjälpa dig som föder samt din förlossningspartner att hitta tillbaka till lugn, kraft och inre styrka när det behövs som allra mest."