INFINITE SUMMER - YOGA HELA SOMMAREN 2022

Infinite Yogas lärare har samlat sina pärlor till yogaklasser i ett unikt schema som går till 28 augusti 2022, som miniretreats för dig, nästan varje dag!
Yogaklasserna går i studion och de flesta livesänds även online. Välkommen även på Yoga i Kungsparken i Malmö! Se schemat i sin helhet allra längst ner på sidan.

INFINITE SUMMER-YOGAKORT
Infinite Summer-yogakort ger dig obegränsat med yoga i studion, online och i parken till 28 augusti 2022.
Nu får du det för halva priset, 1250 kr!

Yinyoga Stilla Sinne
Måndagar 17:30-19:00
med 
Filippa Widell Basovic
I den här klassen kan du känna och komma i kontakt
med kroppen genom yinyoga och mindfulness. Vi utgår från här och nu, utforskar och möter kroppsförnimmelser, tankar och känslor.  
Att bli medveten om det ” vandrande sinnet” kan hjälpa oss att förstå vad meditation är 
och hur tankar och känslor kan påverka och distrahera oss.

Mindful yoga & soundhealing
Måndagar 19:30-21:00 
med Filippa Widell Basovic

Mindful Yoga & soundhealing - Yoga och meditation för hjärtat. Vi bjuder in mjuka sköna rörelser, och en kontakt med kropp och sinne.  Under klassen hålls guidad avslappning och meditation där vi riktar uppmärksamheten inåt. Med hjälp av vibrationer från kristallskålar öppnar vi upp för läkning av kroppen med soundhealing. (Klassen går endast i studion)

Din mjukaste sommar
Utvalda tisdagar och onsdagar 17:30-19:00
med Ana Süssner Rubin
Hur mjuk och återhämtande kan din sommar bli?
Under tre tisdagar och tre onsdagar utforskar vi tillsammans yogans mest tillåtande och snälla rörelser. Under de här klasserna kommer fokus att ligga på andning, långsamma rörelser och mellanvila i restorativepositioner där vi tar hjälp av mjuka sköna bolster och kuddar.

Self love summer yoga
onsdagar 17:30-19:00
med Emma Fager Malmström & Tilda Sonesson
Det här är en yogaklass för dig som längtar efter egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Vi bjuder in mjuka flöden och grundande yin-positioner. Vi lyssnar inåt och skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin. Från flödena går vi mjukt över till de stilla yin-positionerna. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!

Yinyoga med ord för själen
utvalda tisdagar 19:30-21:00

med Emma Fager Malmström
Den här yinyogaklassen är för dig som längtar efter en stund av stillhet, reflektion och lugn.Under klassen läser Emma helande ord för själen. Texterna ger utrymme för reflektion, inre styrka och riktning. Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Yinyoga ger djupgående vila och är en möjlighet att öppna upp och att hela.

Mindful flow - lunchyoga
Torsdagar 12:00-13:00
med Sophie Espe
Sophie bjuder in till en yogaklass med mjuka medvetna flöden mitt på dagen, nästan varje torsdag under sommaren. En stund av stärkande rörelser och positioner med fokus på inre styrka. Ge dig själv en stund mitt på dagen då du kan lyssna till vad din kropp behöver! Klassen innehåller inkännande yogaflöden och stilla asanas (positioner), samt guidad avslappning

Yin & Yang Yoga
Torsdagar 16:30, utvalda fredagar 12:00 & onsdagar 17:30
med Sophie, Teres, Tilda och Emma
En njutbar klass där vi rör oss mellan aktivitet och vila, på en utforskande resa genom våra kroppar. I Yin & Yang-yogan har du möjlighet att öva dig på att på riktigt lyssna på vad din kropp säger till dig, och ta hand om den genom ett stärkande och skönt flöde av yang-sekvenser med fokus på vår inre styrka, i kombination med härlig och djupgående vila i yin-positioner.

Soft vinyasa flow to yin
Torsdagar 18:30-19:45
med Sophie Espe
I den här yogaklassen kombinerar vi mjuka sköna flöden och lugn vilsam yinyoga. Vi flödar in och ut ur yogapositionerna till rytmen av vårt andetag. Vi övergår sedan till stilla yinpositioner där vi stannar en längre stund. Genom stillheten, och de 3-5 minuter vi stannar i varje position, hittar vi förbi de ytliga musklerna och djupare in till bindväv, leder och ligament.

Parkyoga
Söndagar 9:30-10:30

med Gloriana Åsasdotter

Hur skulle det vara att tona in på fåglarnas sång, trädens spirande grönskande och sommarens alla dofter och ljud när du yogar? Hur kan vi med hjälp av naturen omkring oss skapa mer flöde i vår kropp och vårt sinne? 
 
Varmt välkommen till en tillåtande yogaoas i parken!

Läs mer om parkyogan här >>

Sommarvila
utvalda fredagar 12:00 och lördagar 10:00
med Emma Fager Malmström

Sommarvila är en rogivande och vilsam yogastund med yin- och restorative yoga. I yinyogan landar vi stilla och sträcker ut kroppen i olika härliga positioner. I restorative positioner använder vi kuddar, bolster och filtar så att våra kroppar kan få vila och slappna av helt. 

Fyll på med sommarenergi & vila i magi
lördagar i augusti 11:30-13:00
med Ana Süssner Rubin
Starta din lördag med sköna, uppmjukande rörelser som passar alla. Vi tillåter oss att flöda i lekfulla sol- och jordhälsningar. Vi avslutar klassen med en längre avslappning i guidad meditation. Hur skulle det vara att fylla på med sommarenergi under tre lördagar i augusti?

Friday summer treat
två fredagar i juli 17:00-18:00
med Ana Süssner Rubin
Tänk om yoga är den perfekta after worken!?
Dessa två fredagskvällar får du varva ner inför helgen på ett mjukt sätt med hjälp av med avkopplande musik och sköna rörelser. Ge dig själv en friday summer treat!

Yinyoga healing hands
Två onsdagar i augusti 19:30-21:00
med Emma Fager Malmström
Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring för djupare avslappning i yinyogapositionerna. I studion finns bolster och block som stöttar kroppen och ger hjälp i att hitta in i varje yinposition utifrån dina egna förutsättningar. 

Yoga summer flow
Tisdagar & onsdagar i juli 16:00-17:00
med Tilda Sonesson
 I den här yogaklassen bjuder vi in sköna sommarflöden till våra kroppar. Vi flödar in och ut ur yogapositionerna med fokus på andetaget.  Klassen innehåller inkännande yogaflöden och stilla asanas (positioner), samt guidad avslappning

Vinyasa flow & restore
tisdagar i juli & augusti 18:00-19:15
med Annica Friberg

I den här yogaklassen kombinerar vi stärkande sköna flöden med lugn återhämtande restorative yoga. Vi flödar in och ut ur yogapositionerna till rytmen av vårt andetag. Vi övergår till vilsamma restorative positioner där vi stannar länge för en stunds återhämtning.


Bolsteryoga deluxe
Restorative Yoga med Kräftan

Lördag 9 juli 10:00-11:30
med Lovisa Limseth
Läs mer & boka  >>

Restorative yoga
med sköna vridningar 

Lördag 16 juli 10:00-11:30

med Lovisa Limseth
Läs mer & boka >>

Restorative Yoga med
Polynesiska myter & Plejaderna

Lördag 2 juli 10:00-11:30

med Lovisa Limseth
Läs mer & boka >>

Finn din intuition med human design
Lördag 9 juli 14:00-16:00

med Lovisa Limseth

Varmt välkommen till en eftermiddag i intuitionens tecken! Under klassen kommer du att få njuta av lugn, skön yoga och avslappning med fokus på DIG. 
Var i vårt inre finner vi vår intuition? Hur kan vi urskilja en röst från en annan? För visst kan det vara så att hjärtat ibland säger en sak, magen en annan och lilltån en tredje? Läs mer & boka >>

Yoga family flying
NYTT DATUM: söndag 7 aug 14:30-15:30

med Tilda Sonesson
Längtar du efter med tid med ditt barn? I Yoga family flying blandas yoga, acro-övningar och mindfulness på ett lekfullt sätt. Vi tränar balans, styrka och koncentration samtidigt som tilliten till varandra stärks. Avslutar med vila och reflektion. Välkomna till en fin stund tillsammans. Lagom ålder för barn är 4-7 år.
Boka plats för en vuxen - gratis för ett barn/vuxen.


Lyxig sommarkväll - paryoga & massage
Onsdag 8 juni 17:30-19:30
med Tilda Sonesson & Emma Fager Malmström
Den här kvällen bjuder vi in till en lyxig stund med paryoga där vi två och två gör andningsövningar och yogarörelser och stilla yogapositioner tillsammans på yogamattan. Därefter får vi under en stund möjlighet att både ge och ta emot beröring genom avslappnande massage. Ta med dig en vän eller kom själv och yoga tillsammans med andra! Den här klassen går i studion.

Restorative yoga & Yoga nidra
Lördag 4 juni 11:30-13:00

med Sandra Mircevska

Hur skulle det vara att ge dig själv en stund på lördagen som är helt och hållet din? Här kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av skön guidning in i restorative yoga och yoga nidra. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet.

Boka plats här>>

Månmorgonyoga
Måndag 30 maj kl 07:00-08:00
med Lovisa Limseth

Vi bjuder in en större medvetenhet kring månens cykler och dess påverkan på oss, i kombination med skön yoga och avslappning. Varmt välkommen till en måninspirerad morgonyogaklass där vi guidas av inte bara yogalärare Lovisa utan också av vår kära måne.
(Klassen livesänds online)
Boka plats här >>

Intuitive & mindful eating
Söndag 31 juli 11:00-14:00
Med Nora Dakic

Denna workshop är för dig som längtar efter en avslappnad, intuitiv och bejakande relation till mat och din kropp. Den är till dig som länge kämpat med ett komplicerat förhållningssätt till mat och utvecklat en negativ kroppsbild.
Läs mer här/Boka plats här 


SOMMARRETREATS

Vila & återhämtning
Ett halvdagsretreat

Måndag 6 juni 13:00-17:00
med Emma Fager Malmström
Läs mer och boka din plats >>

Låt ditt inre ljus visa vägen
Retreat för kraft & riktning
Söndag 12 juni 09:00-12:30
med Johanna Lindberg
Läs mer och boka din plats >>

Mindfulnessafton
i sommarkvällen
Onsdag 29 juni 17:00-20:00
med Filippa Widell Basovic
Läs mer och boka din plats >>


SOMMARSCHEMA  AUGUSTI