SOMMARENS KLASSER & WORKSHOPS MED LOVISA

SOMMARENS KLASSER & WORKSHOPS MED LOVISA LIMSETH
Den här sommaren kommer Lovisa hem från Nya Zeeland och håller yogaklasser på studion i Malmö. Här kan du läsa mer om hennes klasser:

Restorative Yoga med Polynesiska myter och Plejaderna
Lördag 2 juli 10:00-11:30
Varmt välkommen till en klass fylld av magi och mytologiska sagor… Lovisa är på besök från Aotearoa Nya Zeeland och är här för att dela med sig av både yoga och sagoberättande med inspiration från andra sidan jorden och Plejaderna… Tiden på året till ära kommer klassen att kretsa kring just dessa magiska stjärnor! Tiden runt sommarsolståndet markerar nämligen en av Maorifolkets viktigaste högtider: Matariki. Matariki är detsamma som stjärnkonstellationen Plejaderna och firas när dessa stjärnor återvänder till Aotearoa Nya Zeelands natthimmel i slutet av juni, vilket markerar början på ett nytt år. 

Du kan se fram emot en mysig yogaklass bland bolster, kuddar och filtar. Gosa in dig i allt det mjuka och följ med på resan till andra sidan jorden och ut i universum! Yogan vi gör är snäll och inkännande med mjuka, stretchande rörelser och Restorative Yoga. Klassen avslutas med Yoga Nidra.


Restorative Yoga med Kräftan - Bolster yoga deluxe
Lördag 9 juli kl 10:00-11:30. Endast i studion. 

Varmt välkommen till en riktigt lyxig klass med astrologiska undertoner!

Vid sommarsolståndet rör vi oss in i kräftans djupt emotionella vatten och lördagen den 9 juli kommer vi att mötas för en yogaklass som låter oss möta kräftan inuti oss själva. Vare sig du är född i kräftans tecken eller ej bär du på dess kvaliteter på ett eller annat vis. Inom astrologin anses kräftan vara en omhändertagande, intuitiv arketyp som med moderlig visdom och empati bjuder in oss att våga känna på djupet och vara med allt som är - i synnerhet allt som är inuti, under ytan… Kräftans famn är stor och kärleksfull och håller space åt hela oss. Är du nyfiken på att öppna upp för denna famn? Då är den här klassen för dig. Kräftan till ära kommer vi under klassen att bjuda in en extra stor dos empati och ödmjukhet inför vad som är närvarande och med yogans hjälp lyssna till kroppens behov och själens längtan.

Med hjälp av bolster, kuddar, filtar och klossar kommer vi att bygga egna “nästen” eller “bon” att landa i och hållas av. Restorative Yoga och mjuka, inkännande stretchande rörelser låter oss närma oss vårt eget mjuka innandöme och njuta av att bara vara och att ta emot. Detta är en stund för hela dig att varva ner och vila i det som är.
Varmt välkommen!

 

Finn din intuition med Human Design
Lördag 9 juli kl 14:00-16:00

Varmt välkommen till en eftermiddag i intuitionens tecken! Under klassen kommer du att få njuta av lugn, skön yoga och avslappning med fokus på DIG. 

Var i vårt inre finner vi vår intuition? Hur kan vi urskilja en röst från en annan? För visst kan det vara så att hjärtat ibland säger en sak, magen en annan och lilltån en tredje? 

Ett sätt att lära känna dig själv och lättare höra den där inre rösten är att lokalisera VAR i kroppen just din intuition bor. Med hjälp av Human Design kan vi kartlägga hur vi fungerar på ett plan som går bortom det fysiska men ändå tar med kroppen i beräkning. 

Human Design är ett system liknande astrologi fast än mer komplext och detaljerat. Precis som i astrologins värld utgår vi från födelseögonblicket och den kosmiska ordning som rådde då, men utan att fastna i just den stunden. Istället fokuserar vi på den rytm och rörelse vi är skapade att leva i. Vi evolverar ständigt. 

Lovisa Limseth har de senaste åren genomfört två Human Design Immersion-kurser med Jennifer Langstone och kommer under klassen att dela med sig av sina kunskaper och ge dig en första introduktion till Human Design genom att berätta om dess mest grundläggande aspekter och struktur. Hon kommer att presentera de olika slags intuitioner, eller Authorities, vi kan ha och hur vi kan lära oss att lyssna på oss själva på ett för oss ultimat vis. För att få ut mesta möjliga av kvällen är du välkommen att skicka ditt namn tillsammans med dina födelseuppgifter till lovisalimseth@gmail.com. Du behöver inkludera födelsedatum, ungefärlig tidpunkt för födelse samt födelseort. Lovisa kommer att använda uppgifterna till att skapa en så kallad Body Graph som visar just din konstitution enligt Human Design. Vi kommer att titta på dessa och utgå från dem när vi talar om intuitionens natur. Du kommer att få med dig denna Body Graph hem efter klassen och kan fortsätta botanisera på egen hand eller genom att boka en tolkning med Lovisa eller Jennifer. 

Varmt välkommen! 

Förkunskap och nivå? Detta är en klass för alla kroppar. Yogan är lugn och mjuk. Högsta position är bordet (stående på alla fyra). Du behöver ej ha erfarenhet av meditation eller Human Design sedan tidigare. 

 

Restorative Yoga med Sköna Vridningar
Lördag 16 juli 10:00-11:30 Endast i studion.

Älskar du också vridningar? Då är den här stunden för dig.
Vi landar både i början och slutet av klassen i djup avslappning i sköna Restorativepositioner. Däremellan rör vi oss mjukt och inkännande och hittar in i positioner där vi kan mjuka upp hela kroppen och framförallt rygg och nacke. I utomordentligt sköna vridningar kan vi komma åt hela ryggraden och bjuda in rymd och lätthet mellan kotorna. Nervsystemet lugnas och våra inre organ får en välgörande massage. Fördelarna med vridningar är många och lätta att njuta av. Allt du behöver göra är att infinna dig och låta det ske. Snarare än att trycka oss in i vridningarna utforskar vi hur vi kan ta oss djupare in i dem på ett så ansträngningslöst sätt som möjligt. Vi utvecklar vår förmåga att helt enkelt slappna av in i vridningarna. På detta vis tillåter vi kroppen att vara med och hjälpa oss att hitta den där sköna honungslika känslan när ryggraden vrids och musklerna slappnar av. 

En essentiell del av klassen är ditt andetag. Genom att koppla samman andetaget med vridningarna lyckas vi släppa på spänningar som håller rörlighet och mjukhet tillbaka. Känslor kopplade till dessa spänningar får möjlighet att komma fram, synas och släppas. Vi minns hur det är att vara snarare än göra och flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna visa röst. I stillhet och djup närvaro kan vi lyssna till den rösten och tillåta det som vill komma fram att göra just det. Tänk om allt faktiskt är okej? Tänk om det är okej att känna? Och hur härligt befriande kan en vridning få lov att vara? 

Förkunskap & nivå

Kom som du är! Inga förkunskaper behövs. Klassen är till för alla och du anpassar den efter din kropp och dagsform.


Läs mer om Lovisa

Praktisk information

TID
Restorative Yoga med Polynesiska myter och Plejaderna
Lördag 2 juli 10:00-11:30, boka plats i studion >>

Restorative Yoga med Kräftan - Bolster yoga deluxe
Lördag 9 juli kl 10:00-11:30, boka plats i studion>>

Finn din intuition med Human Design
Lördag 9 juli kl 14:00-16:00, boka plats si studion >>

Restorative Yoga med Sköna Vridningar
Lördag 16 juli 10:00-11:30, boka plats i studion >>

Till bokningsschemat >>