WOMANHOOD YOGA CIRCLE
ONSDAGAR 12:00-13:00

WOMANHOOD CIRCLE
Yoga, meditation & gemenskap fyra onsdagar vid lunchtid

Välkommen att möta dig själv & andra kvinnor från hjärtat, i denna cirkel med yoga, meditation & andning. Vi inleder med delning, och klassen skapas sedan utifrån deltagarnas behov och längtan. Ibland gör vi stärkande positioner och  flödande sekvenser, andra gånger vilar vi mest stilla. Här finns alltid fullt utrymme för dig att lyssna in dig, din kropp, och dagsform  - och välja det som ger kraft, näring och glädje till dig.

Innehåll i kursen:

• Yogapositioner & sekvenser

• Yoga Nidra guidad djupavslappning

• Delningscirkel

• Andning

• Meditation


Yoga

Vi gör lugna klassiska yogapositioner och sköna och kraftfulla sekvenser från Yoni Shakti Yoga Therapy. Vi gör yoga som anpassas efter och stödjer din kropp genom alla faser och skiften i livet.

 

Andning

Vi hittar in till djupa andetag, och utforskar hur andetaget kan få ta plats i kroppen och ge ny kraft och näring. Vi gör även enkla andningsövningar som du sedan kan ta med dig till situationer i livet när helst du behöver.


Yoga Nidra

Du guidas i djup avslappning för läkning och återhämtning på djupet.


Delningscirkel

Vi möts i kraften av att få känna och låta alla känslor finnas. Här är allt okej och du kan vara som du är, just precis i stunden. Hår får du möta både dig själv och andra kvinnor från hjärtat.


Meditation

Vi mediterar och fyller på med lugn och klarsyn med hjälp av våra andetag och mantran.


För vem?

För kvinnor i alla åldrar som längtar efter att mötas på en trygg och tillåtande plats. Kursen anpassas efter gruppens behov, och passar även dig som är eller vill bli gravid, är mamma eller är i klimakteriet. Kursen kan även ge värdefulla verktyg för återhämtning vid utmattning.


Yogaform

Yogan vi gör har rötter i både klassisk yoga och i Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy,  som är speciellt utformad för att finnas med dig som kvinna genom livsfaser; som tonåring och ung kvinna, genom eventuellt moderskap samt genom klimakteriet och tiden därefter.  I yogan möts vi som vi är och där vi är, just nu.

Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy är skapad av Uma Dinsmore-Tuli, som har skrivit boken Yoni Shakti - A Woman's Guide to Power and Freedom through Yoga and Tantra.

Vi gör även inslag från andra yogatraditioner med mantran, meditation och yoga nidra.

Praktisk information

Onsdagar 12:00-13:00 med Johanna Lindberg

8 tillfällen

Kursen går på plats i studion

PRIS
1 640 kr för 8 tillfällen, eller gå på ditt yogakort på Infinite Yoga

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen med start 30/8 2023, här>>


FRÅGOR
johanna@infiniteyoga.se 


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Välkommen du som vill mötas i en feminin gemenskap, oavsett ålder, bakgrund och förkunskaper!


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.


OM YOGALÄRAREN

Johanna Lindberg Lanz är utbildad inom klassisk yoga, Mediyoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy, och följer idag sin egen kropp i den yoga hon praktiserar, och guidar andra att följa sina. Hon uppmuntrar alla att hitta ett förhållningssätt till yogan och ett sätt att yoga på, som gör att du på djupet lyssnar in och tar hand om dig.

Johanna ger även privatsessioner med livscoaching och yogaterapi på teman som rör olika faser i kvinnors liv, som fertilitet, graviditet och postpartum, menscykel och klimakteriet.