RIKTLINJER CORONA

Uppdaterad 2021-10-04
Pandemirestriktionerna har nu lättat, men under hösten 2021 fortsätter vi välkomna 12 yogadeltagare på plats i vår sal för att alla ska fortsätta känna sig trygga när ni yogar på vår studio. Före pandemin var maxantalet i salen 22 deltagare. Vi fortsätter samtidigt att sända våra klasser live online, så att du kan välja hur du helst yogar just nu.

Du som har Årskort, Halvårskort, 10-kort eller annat yogakort väljer i bokningssystemet om du yogar i studion eller är med online. Du som har ett onlinekort har tillgång till klasser online. Läs mer om Infinite Online här >>


Yogan har varit och är extra viktig för många av oss i de speciella tider som råder. Vi ser att mötet med både oss själva och varandra i yogan behövs nu mer än någonsin, så att vi kan fortsätta känna in vår inre medvetenhet och vara i närvaro och omtanke med både oss själva och andra
omkring oss.

Foto: Isabell N Wedin

Riktlinjer Infinite Yoga

Vi ber att alla som besöker Infinite Yoga följer våra riktlinjer nedan, så hjälps vi åt att låta Infinite Yoga vara den fina oas som vi alla skapar tillsammans!

• Tvätta eller sprita händerna direkt när du kommer, handsprit finns på receptionsdisken.

• Om du har symtom (även små) som feber, hosta, andningspåverkan, snuva, nästappa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk, så ber vi dig att stanna hemma. Vänta minst två dygn efter att du blivit helt frisk och feberfri innan du kommer tillbaka för yoga på plats i studion. Detta gäller även om någon i din direkta närhet har någon av ovannämnda symtom, eller om du väntar på ett testsvar för Covid-19. Att vila och stanna hemma ser vi som snällast både mot dig själv och alla omkring dig. Du kan även välja att medverka på yoga online istället.

• Om du haft Covid 19, ska du stanna hemma i minst sju dygn från första symtomen. Du ska ha varit helt frisk och feberfri de två sista dygnen för att komma på yoga igen. Om du får annan information från din vårdgivare, så ber vi dig att följa denna.

• Du är välkommen att ta med egen yogamatta och filt. Det går även bra att låna yogamatta på studion. Läraren spritar yogamattorna efter klassen.

• Efter yogaklassen lämnar du filt och bolster bredvid din yogamatta. Läraren plockar undan i salen, detta för att undvika risk för köbildning vid hyllan där yogamattor och annat förvaras.

 • Vi håller avstånd och låter bli fysisk kontakt i studion. Det innebär att vi inte kramas eller tar i hand. Detta i omtanke om  människor i riskgrupper som finns i allas vår närhet. Vi ser och möter varandra från hjärtat ändå! <3  

• Vi är extra noga med med städrutiner och att hålla rent ytor som handtag, toaletter och receptionsdisk.

• Just nu bjuder vi inte på te inför klassen, ta gärna med egen termosmugg med te eller vattenflaska om du vill.

• Vi ber dig att komma högst 15 min före klassen du är bokad till startar, och lämna studion senast 15 min efter klassen slutat. Detta för att undvika trängsel i reception, korridor och omklädningsrum.

• Schemaändringar förekommer, uppdatera dig om den senaste versionen av schemat som du hittar du i vårt bokningssystem här. Om förändringar sker med en kurs eller en klass du är bokad till, så skickar vi ut mail. Om en klass har mindre än fem deltagare, eller om en lärare har sjukdomssymtom och vi inte har en vikarie, så kommer klassen att ställas in. Vi meddelar då per mail (samt sms om du angett ditt telefonnummer i din bokningsprofil) så snart vi vet. Vår ambition är att göra detta i god tid och minst 4 timmar före klassen ska starta, men ibland behöver ändringar ske med kortare varsel, för att kunna upprätthålla en trygg verksamhet för oss alla.

• Om du får förhinder och inte kan delta i en klass du är bokad till i studion, så ber vi dig att avboka så snart som möjligt. Detta för att någon annan ska ha chans att få en plats i studion. Avbokar du dig senast 4 timmar före en klass startar, så har du din klass tillgodo att använda till annan klass i schemat. Om du behöver avboka senare än 4 timmar före en klass pga sjukdomssymtom så löser vi det, då avbokar du som vanligt via hemsidan, samt mailar oss på info@infiniteyoga.se för att informera att och varför du avbokat.
 
• Vi följer löpande uppdateringar från Folkhälsomyndigheten och uppmuntrar alla att göra detsamma.

Tack för att du är med och fortsätter vi skapa gemenskap och sköna stunder tillsammans på Infinite, både i studio och online! <3