WOMANHOOD CIRCLE
ONSDAGAR 12:00-13:00, START 12/10

WOMANHOOD CIRCLE

Yoga, meditation & gemenskap fyra onsdagar vid lunchtid


Varmt välkommen att ge dig själv en timme med yoga, gemenskap och utrymme för dig, mitt på dagen och mitt i veckan.


Womanhood Circle är för dig som:

• Vill möta andra kvinnor och prata från hjärtat 

• Vill känna din inre kraft och röst

• Vill göra yogarörelser för både flöde och kraft samt återhämtning och vila

• Vill göra enkla rörelsesekvenser, andningsövningar och meditationstekniker som sedan finns med dig när du har nytta av dem i livet

• Vill känna kraften i att följa med i dina inre livscykler såväl som och naturens yttre cykler

• Vill ge utrymme för dig i både rörelse, kraft och vila


VAD INNEHÅLLER EN KLASS?

ca 20 minuter delning

ca 20 minuter rörelse & yoga

ca 20 minuter vila & meditation


DELNING

Vi möts i delning för kraften i att säga saker högt, först och främst för att höra sig själv uttala och tala från hjärtat. Men också för magin som uppstår när vi från hjärtat lyssnar på varandra.


YOGAFORM

Yogan vi gör har rötter i Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy,  som är speciellt utformad för att finnas med dig som kvinna genom livsfaser; som tonåring och ung kvinna, genom eventuellt moderskap samt genom klimakteriet och tiden därefter.  I yogan möts vi som vi är och där vi är, just nu.

Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy är skapad av Uma Dinsmore-Tuli, som har skrivit boken Yoni Shakti - A Woman's Guide to Power and Freedom through Yoga and Tantra.

Vi gör även inslag från andra yogatraditioner med mantra, meditation och yoga nidra.

Praktisk information

Onsdagar 12:00-13:00 med Josefin Magnusdotter & Johanna Lindberg Lanz

4 tillfällen med start 12/10 2022

Kursen går på plats i studion, i en sluten grupp

PRIS
820 kr för 4 tillfällen

Du som har Årsmedlemskap på Infinite Yoga kan boka kursen i sin helhet via mail: johanna@infiniteyoga.se

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig här>>


FRÅGOR
johanna@infiniteyoga.se 


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Välkommen du som vill mötas i en feminin gemenskap, oavsett ålder, bakgrund och förkunskaper! Den här kursen går i en sluten grupp och du som har Årsmedlemskap kan boka kursen i sin helhet via mail.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER COVID
Vi följer allmänna rekommendationer för vår verksamhet. Om du blir sjuk under kursens gång så ber vi dig att stanna hemma, eller att medverka på kurstillfället online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM YOGALÄRARNA

Johanna Lindberg Lanz är utbildad inom klassisk yoga, Mediyoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy, och följer idag sin egen kropp i den yoga hon praktiserar, och guidar andra att följa sina. Hon uppmuntrar alla att hitta ett förhållningssätt till yogan och ett sätt att yoga på, som gör att du på djupet lyssnar in och tar hand om dig. Johanna ger även privatsessioner med livscoaching och yogaterapi på teman som rör graviditet, fertilitet, menscykel, postpartum samt klimakteriet och förklimakteriet och tiden därefter.


Josefin Magnusdotter är yogalärare samt coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig, och i ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.