GO WITH YOUR FLOW - LUGN YOGA & MEDITATION 
MÅNDAGAR 19:30-21:00 JÄMNA VECKOR, START 3/10

GO WITH YOUR FLOW MED SARA GÖREFÄLT

Välkommen till en yogakurs med lugna och mjuka rörelser och fokus på våra inre och yttre cykler. Vi utforskar om det finns olika rörelser som kroppen behöver beroende på var vi är i såväl vår egen inre rytm, som när vi följer naturens cykler genom årstid och månens skiftningar.


Vad innehåller en klass?

Du vägleds i meditationer, yogapositioner, andningsövningar, mantrasång och yoga nidra. Rörelserna vi utför är för alla och det finns utrymme för dig att ge just din kropp det den behöver, där just du befinner dig i livet och din inre cykel. Vi ger också utrymme för reflektion genom skrivövningar/journaling under några klasser.


• Vad behöver din kropp och själ under hösten och vintern?

• Finns det något kroppen vill berätta för dig?

• Hur vill du lyssna på dig själv och följa det som kommer till dig?

• Hur kan du hjälpa och stötta dig själv så att du mjukt kan följa med i livets flöden istället för att stå ut eller stå emot?


Låt oss tillsammans utforska och prova oss fram!

Praktisk information

Måndagar 19:30-21:00 jämna veckor med Sara Görefält

6 tillfällen varannan vecka, jämna veckor, med start 3/10 2022

Kursen går på plats i studion och sänds live online, så att du kan välja hur du helst medverkar

PRIS
1230 kr för 6 tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN
johanna@infiniteyoga.se 


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Du behöver inge speciella förkunskaper för att vara med på denna yogaklass, den passar för såväl helt nya som erfarna yogis.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER COVID
Vi följer allmänna rekommendationer för vår verksamhet. Om du blir sjuk under kursens gång så ber vi dig att stanna hemma, eller att medverka på kurstillfället online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Covid >>


OM YOGALÄRAREN

Sara Görefält är utbildad grundskollärare, coach och licensierad kostrådgivare samt körsångerska och har utövat olika sorters yoga under många år. Det började med klassisk yoga i källaren i Ystads stadsbibliotek på 90-talet och därifrån har hon fortsatt att utforska det inre och yttre, och är numera diplomerad yogalärare genom Infinite Academys yogalärarutbildning Ditt inre ljus.

Sara brinner för personlig utveckling och holistisk hälsa som hon menar alltid börjar inifrån. Med sin yoga vill hon inspirera till självomsorg och med det att följa livets, naturens och kroppens cykler och flöden. Allt är okej! På hennes yoga kan du ibland få lyssna på skön livesång, vara beredd med penna och papper för journaling eller bara ligga ner och ta hand om dig själv och ditt inre där du är just nu. Välj för dig!