BEHANDLINGAR & KROPPSTERAPI

Zonterapi 

Zonterapi är ett sätt att hjälpa kroppen läka sig själv. Under denna behandling ligger fokus på dina fötter - där finns det punkter som representerar olika funktioner, organ och delar i kroppen. 
 Läs mer >>

Thai yoga massage 

Thai Yoga Massage är en behandlingsform som ser till hela dig. En form av kroppsterapi som är skapad utifrån energikroppen och dess energilinjer, med syfte att lösa upp blockeringar där energin kan vara stagnerad och på så sätt skapa mer flöde och livskraft.
Läs mer >>

Yogamassage

Yogamassage kombinerar mjuka justeringar och stretching med akupressur på energilinjer. Dess främsta syfte är att balansera kroppens energisystem. På grund av fysiska eller känslomässiga trauman kan flödet av energi stagnera eller blockeras, vilket på sikt kan orsaka sjukdom. Yogamassagen med dess mångfald av metoder frigör dessa blockeringar och för kropp och sinne till ett tillstånd av total avslappning. Avslappningen stödjer i sin tur kroppens eget självläkningsystem.
Läs mer >>


 

Teres Arvidsson

Alexandra Maliganis


Mottagning

Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Frågor? 

 Vänligen kontakta
 
info@infiniteyoga.se

Priser och andra frågor
Maila
 Josefin ( josefin@infiniteyoga.se  0793401048 )