ANDNINGSTERAPI / BREATHWORK

Många människor har under sin livstid varit med om något slags trauma. Oavsett hur stort eller litet så kan det påverka vår andning och det kan även skapa stagnationer i kroppen på olika sätt. Andningsterapi handlar om att medvetet förändra andningsmönstret för att förlösa dessa trauman och stagnationer i kroppen. Metoden stödjer oss att få fatt i och lösa upp blockeringar som kan ha skapats redan när vi var mycket små. Den kallas ibland även för Re-Birthing eftersom många upplever det som en slags pånyttfödelse.

Breathwork tar dig med på en kraftfull inre resa. Det beskrivs ofta som en väldigt kroppslig upplevelse. Till skillnad från flertalet andra andningsövningar så sköter kroppen detta själv. Du får möjlighet att släppa taget och hänge dig till kroppens fulla kraft.
Under en session ligger du ner och andas med en speciell andningsteknik under ca en timme. Stina är med som ett stöd genom att ge beröring och akupressur, vilket ytterligare stödjer förlösandet av energiblockeringar i kroppen. Efter sessionen skapar vi utrymme för en stunds vila samt samtal, om du önskar det.

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Stina Stomby som är utbildad yogalärare och yogamassageterapeut.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Stina, 0761-66 68 37

Hälsofördelar med Andningsterapi / Breathwork
  • Ökad syresättning och förbättrad blodcirkulation
  • Ökad kännedom om kroppen
  • Ökad medvetenhet
  • Minskade stressnivåer
  • Lindring av värk och smärta
  • Balansering av energiflödet
  • Avgiftning av de inre organen
  • Allmän ökning av energi

OM TERAPEUTEN
Stina Stomby fascineras av naturens alla mekanismer och helande egenskaper. Hennes egna terapeutiska resa började när hon fann yoga för ungefär 10 år sedan och hon fördjupade sig i flera av de österländska naturmedicinska traditionerna. Däribland thai yoga massage, ayurveda och kinesisk medicin. När hon senare vände blicken mot nordens helande traditioner så föll allting på plats och hon har studerat till Naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Hon är även utbildad inom känsloterapi på Infinite Yoga Malmö. Stina har undervisat yoga sedan 2014 och använder sig av de kunskaper hon besitter i helande och självläkning för att hjälpa människor att förändra sina liv både individuellt och i grupp. Stina håller även Breathwork i grupp, se här för kommande tillfällen.

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>