Läs mer om Filippa

Om terapeuten 

Filippa är utbildad vid Komplementärmedicinska Högskolans tvååriga massageutbildning 2006 till diplomerad massageterapeut och certifierad massör. Hon har jobbat med massage sedan dess, med svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling och stretching av muskler, idrottsmassage och taktilmassage. Filippa har arbetat med företag, privatpersoner och på spa i Malmö. Filippa är även yogalärare och holistisk livscoach på Infinite Yoga.


Taktilmassage 

Mjuk och välgörande massage med fokus på att sätta i gång ett skönt flöde i kroppen genom ökad blodcirkulation som löser upp spänningar och blockeringar. Massagen skiljer sig från den svenska klassiska massagen, här använder vi inget knådande eller stretching av muskler, utan ger lätta mjuka strykningar med varm olja. Du väljer om vi använder en doftolja eller en olja utan doft. Vid massage och beröring frisätts lugn och ro-hormonet oxytocin i kroppen, och det hjälper oss att slappna av och ta emot.  När vi försöker trycka undan eller ta bort tankar och känslor kan det resultera i smärta och obehag i kroppen och leda till att vi blir sjuka. Vi kan förebygga vårt välmående innan vi blir dåliga med hjälp av massage där vi slappnar av och låter kropp och sinne få återhämtning och vila.

Behandlingen sker på bar hud, och du vilar på massagebänk klädd i underkläder. Taktilmassagen är en helkroppsmassage inklusive fötter med avslutande ansiktsmassage.

Fördelar med taktilmassage

• Ökat välmående
• Lättare att slappna av
• Regelbunden massage minskar oro, stress och ångest
• Förbättrad sömn
• Matsmältning förbättrad
• Minskar högt blodtryck
• Ökar cirkulationen i kroppen och ökar syresättningen till muskulaturen.
• Ökar kroppskännedom och medvetenhet till kroppen


Praktisk information

SAGT OM

Läs tidigare kunders återkoppling av terapi och behandlingar på Infinite >>

BOKA 
Via mail till Filippa: info@holisticlife.nu

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43