YOGA NIDRA, MEDITATION & ANDNINGSÖVNINGAR
TISDAGAR 16:00-17:00

YOGA NIDRA, MEDITATION & ANDNINGSÖVNINGAR

Välkommen till en yogaklass med mjukhet, vila och kraften i att bara vara. Här får du bädda ner dig bland mjuka kuddar och filtar och bli guidad i en lång och skön djupavslappning, ca 30 minuter. Vi gör även meditation och andningsövningar för att reglera våra nervsystem och hitta ny kraft och klarhet.

I den här klassen finns utrymme för dig att rikta blicken inåt, och här får allt du möter inuti dig finnas. Här kan du få vila i dig, och känna den unika kraft och det ljus som finns i dig.

Den här klassen är för dig som vill fylla på med återhämtning, närvaro och ny kraft, samtidigt som du får öva enkla andnings- och meditationstekniker att ha med dig i din vardag.


Vad innehåller en klass?
Yoga Nidra guidad djupavslappning, andningsövningar och meditation. Läs mer nedan.


Yoga Nidra
Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och är en djupavslappningsteknik för återhämtning, fokus och ny klarhet. Du bäddar ner dig bekvämt på din yogamatta och guidas sedan tryggt in i både fysisk och mental avslappning. Vi gör i det avslappnade tillståndet visualiseringar som exempelvis kan hjälpa oss med återhämtning, bearbetning av känslor, läkning för kropp och känslor, samt att hitta och sätta intentioner för vardagen och livet.

När du övar dig att slappna av, så kan du även ha med denna avslappningsmetod exempelvis för att komma till ro på kvällen eller att lugnt vakna till en ny dag på morgonen.

Här kan du lyssna på en Yoga Nidra guidad av Johanna >>


Meditation
I denna kurs utforskar vi olika meditationstekniker med andetaget, ljud, i tystnad, med mantran och visualiseringar, så att du kan uppleva deras olika effekter i din kropp och ditt sinne och välja vilka du vill ta med i din vardag.


Pranayama

Det finns en enorm kraft i våra andetag. De finns alltid här med oss, och när vi låter dem ta extra plats finns så mycket ny energi, fokus och närvaro att hämta i dem.

Ordet Pranayama står för andningstekniker, och kan översättas med att expandera vår livskraft. Prana är vår livskraft, vår energi som vi kan tona in på och stärka med hjälp av våra andetag. Ayama står för expansion. I den här klassen gör vi både andningsövningar för lugn och ro och för att bjuda in mer energi och ökad klarhet.

För vem?
Den här klassen är både för dig som är ny och erfaren inom yoga, i andetaget, vilan och meditationen finns alltid ny kraft att hämta. Det här är en klass för dig som längtar efter stillhet, lugn, vila, kraft, grundning och ny klarhet. Den passar även bra för dig som har varit, är eller vill förebygga att bli utmattad.

Om läraren

Johanna Lindberg Lanz  har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i klassisk yoga, MediYoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Therapy. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Johanna är en av Infinite Yogas ägare, och drivs av sin vilja att skapa en plats där du får möta både dig själv och andra från hjärtat.

Johanna Lindberg

Praktisk information

TID
Tisdagar 16:00-17:00 med ny kursstart  27/8 2024
Kursen går på plats i studion och livesänds online. Det går även bra att gå boka enskilda klasser till drop in-pris. Vill du gå resterande tillfällen i en kurs som har startat? Maila oss: info@infiniteyoga.se

PRIS
Kurspris 1640 kr, 8 veckor. 

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 27/8 2024 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 27/8 2024 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr per tillfälle. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via guldknappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.