YINYOGA - ATT LYSSNA IN & KOMMA HEM
MÅNDAGAR 17:30-19:00

YINYOGA - ATT LYSSNA IN & KOMMA HEM

med Nina Palmgren


Varmt välkommen till en kurs i yinyoga där du har möjlighet att lyssna inåt och vara snäll mot dig själv.


Med hjälp av mjuka och lugna rörelser förbereder vi oss för att landa i och stanna stilla en längre stund i olika yinyogaställningar. Att vara kvar en längre stund i yogapositionerna kan hjälpa dig att stanna upp och på djupet få lyssna inåt. Därinne, bakom dina tankar och sensationer när vi genom yinyogan kommer åt kroppens både muskler och bindväv, kan du få vara vara helt i nuet. Där är du helt med dig, och kan få uppleva känslan av att komma hem till dig, med dig och för dig.Vad innehåller en klass?

Den här klassen inleds med mjuka rörelser som följs av en intoning. Genom yogan kan du sedan med följsamhet möta och vara med det som du är närvarande till. Och även välja vad du vill dyka djupare i, och vad du vill släppa taget om. 


Om Yinyoga

Yinyogan är en yogaform där vi stannar en längre stund i yogaställningar, från 3-5 minuter, ibland längre. Våra kroppar är alla olika, och i denna yogaform lär du dig att lyssna på vad just din kropp behöver och vill, i just den stund som är.

Att stanna längre i positionen kan bli som en meditation, och på vägen till stillhet kan olika känslor och sensationer som kommer upp till ytan. Yinyogan blir därför också en övning i att möta och vara i det som är.

Praktisk information

Måndagar 17:30-19:00
Kurs 10 veckor med start 20/3 2023

Kursen går på plats i studion och sänds live online, så att du kan välja hur du helst medverkar

PRIS
2050 kr för 10 tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN
Boka plats till kursen i studion, med start 20/3 2023 >>
Boka plats till kursen online, med start 20/3 2023 >>


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Du behöver inge speciella förkunskaper för att vara med på denna yogaklass, den passar för såväl helt nya som erfarna yogis.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER COVID
Vi följer allmänna rekommendationer för vår verksamhet. Om du blir sjuk under kursens gång så ber vi dig att stanna hemma, eller att medverka på kurstillfället online.


OM YOGALÄRAREN

Nina Palmgren är utbildad yogalärare i Vinyasa flow och Yinyoga, och undervisar gärna de två yogastilarna i kombination. Ninas klasser är intuitiva och bjuder in mjuka rörelser och flöden.

Nina arbetar på Grundlärarutbildningen på Malmö universitet där hon undervisar lärarstudenter i pedagogik. Nina kommer under hösten att hålla en kurs i yinyoga på onsdagskvällarna och utvalda tillfällen av Näring av själen på lördagar.

För Nina handlar yogan om att komma i kontakt med kropp, själ och sinne. Det handlar om att lyssna inåt och att ha ett snällt förhållningssätt mot sig själv.

”Yogan kan bidra till att skapa balans i vardagen. Det är i yogan jag kommer i kontakt med kroppen och vad jag längtar efter att bjuda in.”