SOFT VINYASA FLOW TO YIN
TORSDAGAR 17:30-18:45

SOFT VINYASA FLOW TO YIN
Välkommen till en yogakurs där vi kombinerar mjuka sköna flöden och lugn vilsam yinyoga. 

Vi flödar in och ut ur yogapositionerna till rytmen av vårt andetag, inkännande till vad vi behöver här och nu. 

Vi övergår till stilla yinpositioner där vi stannar en längre stund. Genom stillheten, och de 3-5 minuter vi stannar i varje position, hittar vi förbi de ytliga musklerna och djupare in till bindväv, leder och ligament.

Varmt välkommen!


OM LÄRAREN

Annica Friberg håller Vinyasa Flow-klasser på Infinte Yoga. Annica är certifierad yogalärare i Vinyasa flow och utbildad i att instruera Mindfulness meditation. Vinyasa flow är den yogagenre som ligger Annica varmast om hjärtat då den tillåter en outtömlig frihet för kreativitet i rörelser, är i ständig förändring, och kan hjälpa oss att komma till ett meditativ tillstånd av att följa andetagets rytm. En intention hon tar med sig in i vinyasaklasser är att deltagarna ska få uppleva ett flödande, kraftfullt rörelsemönster, men alltid med uppmuntran att vara kärleksfullt medveten och inlyssnande till sin kropp och sina behov.

Yogan erbjuder för henne återhämtning genom balans och medvetenhet mellan rörelse och stillhet, det hoppas hon kunna dela med sig av till andra i sin undervisning.

Annica Friberg

Praktisk information

TID
Torsdagar 17:30-18:45, med nya kursstarter 12/1 & 23/3 2023
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

BOKNING
Boka kursen i STUDION start 12/1 2023, här >>
Boka kursen ONLINE start 12/1 2023, här >>
Boka kursen i STUDION start 23/3 2023, här >>
Boka kursen ONLINE start 23/3 2023, här >>

DROP IN
Du kan gå fristående klasser i kursen, och anmäler dig via bokningssystemet som du når via rosa knappen "Schema & bokning". Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>