LEKFULL VINYASA FLOW LUNCHYOGA
MÅNDAGAR 12:00-13:00

LEKFULL VINYASA FLOW YOGA
MÅNDAGAR 12:00-13:00

En lekfull yoga klass där du får flöda och lyssna på din kropp. Häng med i flödet eller följ din egen kropp och fantasi!

Den här lunchyogaklassen passar för dig som gillar en flödande yogaklass. Yogaklassen anpassas utifrån deltagarnas förutsättningar och passar därför både dig som nybörjare och van yogautövare.

OM LÄRAREN
Sofia Elmers är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga.

“Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”

Sofia Elmers

Sofia Elmers

Praktisk information

TID
Måndagar 12:00-13:00
Kursstart 28/8 2023

Kursen går på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurspris 1640 kr för 8 tillfällen, eller boka de klasser du vill på drop in-biljett

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 28/8 2023 här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE start 28/8 2023 här >>

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via den rosa knappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>