KROPPSPOSITIV YOGA, MÅNDAGAR 17:30-19:00

Restorative- och yinyoga:

Kroppspositiv och tillgänglig yoga för mulliga och gulliga


Restorative- och yinyoga är lugna, långsamma former av yoga där du sitter eller ligger på golvet (eller där det passar dig) i positioner mellan 3-10 minuter. Du presenteras alltid olika variationer av positionerna under kursen, så att du kan hitta din variant som passar din kropp.


Kursen är speciellt utformad med runda människor i åtanke, så att mage, lår och eventuell byst ska kunna få ordentligt med plats - men du är såklart välkommen oavsett kroppsform.

Forskning visar att de som utövar yoga är mindre kritiska mot sin kropp och tycker mer om sin kropp. Med yinyogans stillhet och lugn aktiverar du kroppens trygghetssystem och lugn och ro-hormoner sprids i kroppen. I detta avslappnade tillstånd låter du dina tankar komma och gå och fokuserar på att vara i kontakt med din kropp. Du låter de kritiska och hårda tankarna om dig själv glida undan till bakgrunden medan du omsorgsfullt ger din kropp vila och återhämtning.


Du får vara den du är, bli accepterad i den kroppen du har. Du får känna frihet, närhet och vara i mer kontakt med din egen kropp. Förutom att yin- och restorativeyoga ger dig en mjukare, rörligare kropp och avkoppling är fokuset i denna kurs på att skapa mer acceptans för din kropp och komma i djupare kontakt med den. Välkommen!


OM LÄRAREN

Ana Süssner Rubin är utbildad via Infinite Yogas ettåriga yogalärarutbildning Ditt inre ljus och har utövat mjuk yoga och qigong i många år. Ana leder yogaklasser med ett tryggt och tillåtande sätt, där du får utrymme för dig och det din kropp behöver - i gemenskap med andra.

Ana Süssner Rubin

Praktisk information

TID
Måndagar 17:30-19:00 den 31 juli, 7 augusti & 14 augusti
Kurserna går på plats i studion och livesänds online.


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller.