KROPPSPOSITIV YOGA, MÅNDAGAR 17:30-19:00

Restorative- och yinyoga:

Kroppspositiv, tillåtande och och tillgänglig yoga


Restorative- och yinyoga är lugna, långsamma former av yoga där du sitter eller ligger på golvet (eller där det passar dig) i positioner mellan 3-10 minuter. Du presenteras alltid olika variationer av positionerna under kursen, så att du kan hitta din variant som passar din kropp.


I denna yogaklass, liksom i alla klasser på Infinite Yoga, finns valmöjligheter och varianter i positionerna, så att du kan hitta en skön variant för dig, oavsett hur din kropp känns och är, just idag. Här får du vara den du är och bli accepterad i den kroppen du har. Du får känna frihet, närhet och vara i mer kontakt med din egen kropp. Yin- och restorativeyoga ger mjuk stretch, ökad rörlighet och avslappning, samt möjlighet att ta hand om och tillåta din kropp att vara precis som den är.


OM LÄRAREN

Ana Süssner Rubin är utbildad via Infinite Yogas ettåriga yogalärarutbildning Ditt inre ljus och har utövat mjuk yoga och qigong i många år. Ana leder yogaklasser med ett tryggt och tillåtande sätt, där du får utrymme för dig och det din kropp behöver - i gemenskap med andra.

Ana Süssner Rubin

Praktisk information

TID
Måndagar 17:30-19:00 den 31 juli, 7 augusti & 14 augusti
Kurserna går på plats i studion och livesänds online.


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller.