KIRTAN SINGING CIRCLE
TISDAG 6 JUNI KL 11.00-12.00

KIRTAN SINGING CIRCLE
Sång, vila och lekfullhet för stora och små


Välkommen till en kirtan och singing circle där vi möts i glädjen av att sjunga! Emelina Lindberg Palmenäs har med sig ett indiskt harmonium, ukeleke och vindspel, och guidar oss på ett lekfullt sätt i sångens värld. Johanna Lindberg guidar oss in i kroppen och nuet med hjälp av andetag och vila, och delar med sig av sitt favoritmantra.

Den här stunden handlar inte om att sjunga på ett visst sätt, och det spelar ingen roll om du "kan" sjunga eller inte. Här sjunger vi för glädjen att få uttrycka oss och använda våra röster tillsammans!


Barn och vuxna är välkomna att mötas i cirkeln denna dag. Vi sjunger mantran, visor och även en vaggvisa till vilan. Du kan sjunga med, eller vila till musiken. Här väljer du för dig. Barnen är med på sina egna villkor, inga krav på att sitta stilla i cirkeln. Det kommer finnas leksaker för yngre barn/bebisar på plats.


OM LÄRARNA

Emelina Lindberg Palmenäs utbildar sig till musikterapeut på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, hon spelar piano, gitarr och är alltid öppen för att prova nya instrument. För Emelina är sång en viktig del av livet och att mötas i musik ligger henne varmt om hjärtat. Utöver musiken är yoga och spiritualitet en naturlig del av hennes liv. Till denna klass har Emelina med sig ett indiskt harmonium, vindspel och ukulele och kanske även ett egenskrivet mantra!


Johanna Lindberg Lanz är utbildad inom klassisk yoga, Mediyoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy, och följer idag sin egen kropp i den yoga hon praktiserar, och guidar andra att följa sina. Hon uppmuntrar alla att hitta ett förhållningssätt till yogan och ett sätt att yoga på, som gör att du på djupet lyssnar in och tar hand om dig.

Praktisk information

Tisdag 6 juni kl 11.00-12.00 med Johanna Lindberg & Emelina Lindberg PalmenäsPRIS
250 kr för drop in, eller använd ditt yogakort på Infinite Yoga. Barn under 18 år går fritt. Om du har barn som följer med, meddela deras ålder per mail till johanna@infiniteyoga.se vid anmälan.


BOKNING

Boka din plats här >>


FRÅGOR
johanna@infiniteyoga.se 


FÖRKUNSKAP

Välkommen precis som du är, ingen speciell förkunskap behövs.