INKÄNNANDE FLOW LUNCHYOGA
ONSDAGAR 12:00-13:00

INKÄNNANDE FLOW YOGA ONSDAGAR

En inkännande yogaklass där du får flöda och lyssna på din kropp. Häng med i flödet, följ de rörelser som din kropp längtar efter idag eller landa helt i stillhet. Välkommen oavsett vad du behöver!

Den här lunchyogaklassen passar för dig som gillar en flowig och inkännande yogaklass där du utgår från din kropp och dagens förutsättningar.


FÖR VEM?
Yogaklassen anpassas utifrån deltagarnas förutsättningar och passar därför både dig som nybörjare och van yogautövare.


OM LÄRAREN
Sofia Elmers är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga.

“Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”

Sofia Elmers

Sofia Elmers

Praktisk information

TID
Onsdagar 12:00-13:00 med ny kursstart 24/1 2024
Uppehåll 7/2 och 20/3

Kursen går på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurspris 1640 kr för 8 tillfällen

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 24/1 2024 här >>

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via guldknappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.