DITT INRE LJUS
TISDAGAR 16:00-17:00

Ditt inre ljus - Yoga Nidra & meditation

Välkommen till en timme helt för dig, där vi bjuder in mjukhet, vila och kraften i att vara vara. Här kan du rikta blicken inåt en stund och känna in dig själv och din unika inneboende visdom - ditt inre ljus.

Här får du bädda ner dig bland mjuka kuddar och filtar och bli guidad i en lång och skön djupavslappning. Vi fortsätter sedan med meditation och andningsövningar för kraft och klarhet.

Yoga Nidra
Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och är en djupavslappningsteknik för återhämtning och vila. När du övar denna teknik så lär du även dig själv att ha med dessa enkla tekniker för avslappning i vardagen, exempelvis för att komma till ro på kvällen eller på morgonen för vakna till en ny dag.


Meditation
I denna klass utforskar vi olika meditationstekniker med ljud, i tystnad, med mantran och visualiseringar, så att du kan uppleva deras olika effekter i din kropp och ditt sinne och välja vilka du vill ta med i din vardag.


Pranayama

Det finns en enorm kraft i våra andetag. De finns alltid här med oss, och när vi låter dem ta extra plats finns så mycket ny energi, fokus och närvaro att hämta i dem.

Ordet Pranayama står för andningstekniker, och kan översättas med att expandera vår livskraft. Prana är vår livskraft, vår energi som vi kan tona in på och stärka med hjälp av våra andetag. Ayama står för expansion. I den här klassen gör vi både andningsövningar för lugn och ro och för att bjuda in mer energi och ökad klarhet.

Vad innehåller en klass?
Yoga Nidra, andningsövningar och meditation.


För vem?
Inga tidigare erfarenheter av yoga behövs, kom som du är. Det här är en klass för dig som längtar efter stillhet, lugn, vila, kraft, grundning och ny klarhet.

Johanna Lindberg  äger Infinite Yoga och har grundat Infinite Mama. Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga Gravidyoga och Well Woman Yoga Therapy, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Ulrika Liard Wedin. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar.

Johanna Lindberg

Praktisk information

TID
Tisdagar 16:00-17:00
med start 30 augusti och 25 oktober 2022

Kursen går på plats i studion och livesänds online.

PRIS
Kurspris 1 640 kr för 8 veckor. 

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 30/8 2022 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 30/8 2022 här >>
Anmäl dig till kursen i STUDION start 25/10 2022 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 25/10 2022 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via den rosa knappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>