BREATHWORK - INRE NÄRVARO

Breathwork: Livskraft & inre närvaro


Breathwork är en aktiv andningsprocess som under senare år har blivit mycket uppskattad på grund av de positiva och förlösande effekter den kan ha för både kropp och sinne.

Breathwork är ett enkelt, effektivt och givande sätt att få tillgång till mer glädje, livskraft och balans i livet. Andningstekniker kan även ge klarhet, skapa inspiration och kraft att göra självständiga livsval.


Även vagusnerven, som kallas nyckeln till kroppens stressregleringssystem, stimuleras genom varje andetag vi tar.

VAD INNEHÅLLER EN SESSION?

Du guidas tryggt genom olika andningstekniker. Därefter får du utrymme att vila till lärarens guidning, och låta effekterna av andningen integreras. Vi inleder och avslutar med delning, för kraften i att sätta ord på intentioner och upplevelser.
Efter en session i breathwork kan du uppleva en känsla av trygghet, lugn, närvaro och frihet.

FÖR VEM?

Dessa workshops är för alla som vill utforska sin kraft med hjälp av andetaget. inga förkunskaper behövs. Om du är gravid rekommenderas du inte att vara med, om du inte har använt metoden tidigare och känner till processen. Om du har funderingar på om breathwork är för dig, så hör gärna av dig.

VAD SKA JAG TA MED?

Ta gärna på dig sköna och behagliga kläder. Det kan vara fint att ha med varma strumpor och en tröja att ta på under avslappningen. Omklädningsrum finns på


OM LÄRAREN

Christina Nordstjärna har sedan 2010 hållit grupper i Breathwork, internationellt och nationellt. Hon är specialistsjuksköterska, breathworker, akupunktör, mindfulnessinstruktör, yogalärare, hypnoterapeut och har bott i Indien med visdomslärare i många år.

Breathworkledare Christina Nordstjärna