YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR DIG SOM ÄR HÖGKÄNSLIG

KOMBINERA YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR NY KRAFT OCH LIVSUTVECKLING

Vi ser ett stort värde i att väva ihop yoga och samtalsterapi, för att intregrera de nya perspektiv samtalen ger i hela kroppen. Och för att från yogan komma i kontakt med delar av oss själva som vill bli sedda och få läka. Infinite Yoga har stort fokus på klasser med yoga, meditation och andningsövningar för vila, återhämtning, reflektion och riktning.

Under sex månader har du möjlighet att genom yoga och samtal lära känna dig själv och se dina möjligheter på ett helt nytt sätt, se livet med nya ögon och få med dig en ny verktygslåda som ger dig mer frihet. 

I vårt livsutvecklande paket för dig som är högkänslig möter du vår samtalsterapeut och coach Josefin Magnusdotter vid 6 sessioner online. Tillsammans hittar ni just dina verktyg för känslomedvetenhet och nycklar till välmående.

Du har under 6 månader fri tillgång till alla yogaklasser och kurser i ordinarie schema på Infinite Yoga Malmö, välj om du är med i studion eller online. Tillsammans med Josefin kan du se över vilken yoga som matchar dig just nu.FÖR VEM?

  • Känner du av människor och miljöer på ett djupare plan?

  • Känner du tydligt av sinnesstämningar och dynamiken i ett rum?

  • Kan det ibland bli överväldigande att vara bland mycket folk och i omgivningar med mycket intryck?

  • Känner du att du behöver mer återhämtning än många andra?

  • Kan ditt inre känsloliv ibland kännas ohanterbart?

  • Kan du glädjas och beröras djupt av saker andra knappt lägger märke till?

  • Har du svårt att höra din egen röst mitt ibland alla förväntningar och åsikter?

  • Har du ofta ett behov av att kontemplera och smälta sinnesintryck?


TÄNK OM DIN KÄNSLIGHET ÄR EN GÅVA?

Vår grundläggande inställning är att din högkänslighet (hsp, sensitiva förmåga, förmågan att känna och känna av mycket) är en gåva. Både till dig och till omvärlden.

För att den ska kunna fungera som en gåva kan du behöva verktyg, perspektiv och medvetenhet om dig själv - så att du kan njuta av livet genom din högkänslighet. Annars blir det lätt att högkänsligheten känns som ett hinder.


VAD HANDLAR SAMTALEN OM?

Våra hsp-samtal handlar om att lära känna dig själv som människa, se och utforska dina känslor, tankar, föreställningar om dig själv och omvärlden. Vi vill öppna upp för nya infallsvinklar på dig själv och livet – och ge dig verktyg och förhållningssätt så att ditt liv blir mer hållbart och glädjefyllt. Så att du kan ta tillvara din kraft, dina gåvor och lära dig lyssna till och känna igen din egen röst. Det är inte alltid så enkelt när du känner av omvärlden så starkt.

Som högkänslig har du ofta ett rikt känsloliv och när du känner in andra människor och omgivningar så tydligt är det ibland överväldigande, tröttande och rörigt. I ett tryggt utrymme har du möjlighet att sålla bland intryck och se din väg framåt, den som du mår bra av och där du har möjlighet att vara den fantastiska person du är. Du får även verktyg så att du lättare kan hantera känslor i din vardag. 


FÖR DIG SOM:

• Längtar efter att ta tillvara på din sensitiva förmåga och vill få nya livsverktyg för att må bra?

• Vill du gå djupare in i dig själv, släppa gamla mönster och skapa en ny bild av dig själv och dina förmågor,

• Behöver du verktyg för att lättare hantera dina känslor.

• Vill ha hjälp att sortera ibland intryck så att du kan höra din egen röst?

• Letar du efter nya relationer, ny karriär eller livssituation - men inte vet exakt vad du letar efter

• Bättre vill förstå dig själv och dina behov.

• Behöver återhämtning och återhämtningsrutiner.

• Är trött på att fastna i ältande.

INNEHÅLL

• Samtalsterapi via telefon eller Zoom vid 6 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde  6600 kr

• Halvårskort på yoga, värde 6800 kr

Pris: 11400 kr (värde 13400 kr)

Delbetalning möjlig, 1900 kr/månad i 6 månader


BOKNING & INFO

Maila till josefin@infiniteyoga.se >>


KAN DITT ARBETE BETALA?

Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för utveckling. Vårt program för högkänsliga riktar sig även till företag som vill:
• Använda sina medarbetares fulla potential 
• Underlätta för medarbetaren att använda sina unika förmågor
• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för stress- och känslohantering
• Förändra sitt synsätt på känslor, och se hur de kan bli till stort värde i verksamheten


Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet.


PRAKTISK INFO

Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Halvårskortet aktiveras när du önskar och ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Välj om du är med live online, eller på plats i studion. 


Yogasalen i studion är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

Vi erbjuder detta paket till personer över 18 år.


Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!  


Maila: josefin@infiniteyoga.se >>


Om terapeuten

Josefin Magnusdotter
är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig och i ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


Jag har gått i terapi till och från de senaste 6 åren efter min utmattningsdepression. Det har varit blandat psykoterapi och KBT, men aldrig har jag känt att jag landat så väl och fått bearbeta mina utmaningar på ett sånt fantastiskt sätt som i HSP-terapin med Josefin. Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny