YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR DIG SOM ÄR HÖGKÄNSLIG

Längtar du efter nya livsperspektiv? Längtar du efter att lära känna dig själv på ett helt nytt sätt? På Infinite har du genom samtal och yoga möjlighet att gå djupare i dig själv, dina förmågor och vad du egentligen vill ha ut av livet.

För vem passar detta?

Kanske är du högkänslig som känner av människor och miljöer på ett djupare plan, och längtar efter att ta tillvara på denna förmåga och få nya livsverktyg för att må bra?

Kanske är behöver du återhämtning?

Kanske letar du efter nya relationer, ny karriär eller livssituation - men vet inte exakt vad du letar efter? 

Här utgår vi från dig och utforskar tillsammans nya perspektiv.


UPPLÄGG
I vårt livsutvecklande paket för dig som är högkänslig möter du vår samtalsterapeut och coach Josefin Magnusdotter vid 6 sessioner online. Tillsammans hittar ni just dina verktyg för känslomedvetenhet och nycklar till välmående. Du har under 6 månader fri tillgång till alla yogaklasser och kurser i ordinarie schema på Infinite Yoga Malmö, välj om du är med i studion eller online.

Tillsammans med din terapeut kan du se över vilken yoga som matchar dig just nu. Infinite Yoga har stort fokus på klasser med yoga, meditation och andningsövningar för vila, återhämtning, reflektion och riktning.

Praktisk information 

INNEHÅLL
• Samtalsterapi via telefon eller Zoom vid 6 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde  6600 kr
• Halvårskort på yoga, värde 6800 kr
Pris: 11400 kr (värde 13400 kr)
Delbetalning möjlig, 1900 kr/månad i 6 månader

KAN DITT ARBETE BETALA?
Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för utveckling. Vårt program för högkänsliga riktar sig även till företag som vill:
• Använda sina medarbetares fulla potential 
• Underlätta för medarbetaren att använda sina unika förmågor
• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för stress- och känslohantering
• Förändra sitt synsätt på känslor, och se hur de kan bli till stort värde i verksamheten


Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet.

PRAKTISK INFO
Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Halvårskortet aktiveras när du önskar och ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Välj om du är med live online, eller på plats i studion. 

Yogasalen i studion är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer! 
Maila:

Om terapeuten

Josefin Magnusdotter är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig och i ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


Jag har gått i terapi till och från de senaste 6 åren efter min utmattningsdepression. Det har varit blandat psykoterapi och KBT, men aldrig har jag känt att jag landat så väl och fått bearbeta mina utmaningar på ett sånt fantastiskt sätt som i HSP-terapin med Josefin. Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny


Fyll i formuläret för mer information