YOGA FÖR PAPPOR MED BEBISAR FRÅN 5 MÅN & UPPÅT,
TORSDAGAR 10:00-11:00

KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga tillsammans med ditt barn. Välkommen till en mysig och lekfull stund tillsammans!

För oviga pappor & rörliga barn :)

Nu välkomnar vi äntligen dig som är pappa och vill yoga på ett lekfullt och tillåtande vis tillsammans med ditt barn. Vig eller stel, inbiten yogi eller helt ny, välkommen som du är!

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att gå denna kurs, och om du har tidigare erfarenhet av yoga är det bra att vara inställd på att denna klass kommer att vara något helt annorlunda. :) Här får alla barnen låta som de vill, röra sig runt i salen samt leka och uttrycka sig fritt, och samma gäller för dig som vuxen.


Kurs för bebisar som är ca 5 månader och uppåt

I den här kursen som vänder sig till till dig som har ett barn i ålder från ca 5-18 månader, även äldre barn är välkomna. I klasserna finns många inslag för inspiration till mys och lekfullhet tillsammans med ditt barn genom rörelser, kommunikation och sång i yogan.
Vi lägger fokus på att mjuka upp kroppen där den tenderar att bli stel i vardagen med ett litet barn, och vi stärker mjukt de delar av kroppen som b
ehöver extra kraft. Vi gör andningsövningar som kan vara bra att ha med sig i utmanande situationer i vardagen, och passar på att stanna upp här och nu och njuta av just den här stunden, precis som den är.

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med barn som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, sång och rörelser för att göra detta till en lekfull, mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, här är allt ok!

Vi inleder klassen med en kort delning där alla har möjlighet att berätta om dagsform i kropp och känslor. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

"Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020

"My biggest fear before our child was born was being isolated and lonely in motherhood. To go from my rich social calendar to the empty apartment alone not knowing what the days would be like. This is why I sought after going to mama baby yoga very early - Karla was 5 weeks old when we joined our first course. Infinite has since become a place where my child and I can meet, as the person I was before she came and the person I am since she is with us. It has become the safe space in which to discover who I want to be as a mother, an oasis away from all the musts, the shoulds and all those stressful even if well intended advice. Here we both feel at ease in body and soul and get the energi we need to discover the world together. I am full of gratitude for this community!"
Hannah Stanton and daughter Karla, who have been participating in Medveten Gravidyoga and Mamma Baby Yoga at Infinite Mama 2019-2020

LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>

Teres Arvidsson

Pappa & baby-yoga för barn i åldern ca 5-18 månader

Torsdagar 1o:oo-11:00 med Teres Arvidsson
Kurserna går i studion, inte online

PRIS
1025 kr för kurs 5 veckor


ANMÄLAN
Boka kursen med start 7 mars 2024 >>

FÖRKUNSKAPER & ÅLDER PÅ DITT BARN
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5 månader och uppåt, och även dem som är mer rörliga i yogasalen och sitter, kryper eller går/dansar/springer. Ingen måste vara stilla, vi rör oss som vi vill i salen!


TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och gärna ett par favoritleksaker till ditt barn.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Två trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

PRAKTISK KURSINFO
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. När du avbokar din klass i bokningssystemet (som du hittar via den guldiga knappen Schema & bokning på hemsidan) senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt schema.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Covid här >>

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM KURSLEDAREN

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach. Hennes yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.