YOGA FÖR MAMMOR MED BEBISAR CA 6 MÅN OCH ÄLDRE,
ONSDAGAR 10:00-11:00

KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga tillsammans med ditt barn. Välkommen att ta med din bebis för en mysig och rolig stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och din är med dig på yogamattan och i yogasalen på sina vilkor.

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med barn som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till en lekfull, mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt ok!

Vi inleder klassen med en kort delning där alla har möjlighet att berätta om dagsform fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

Kurs för lite äldre bebisar
 I kursen som vänder sig till bebisar från ca 5 månader och uppåt väver vi in fler och nya inslag för interaktion med din bebis genom lek, rörelse och sång, samt fler stärkande och flödande inslag för din kropp i yogan.
Kursen kan gås fristående, eller som en fortsättning på Mamma Baby Yoga för mindre bebisar, och även i den här kursen lägger vi stort fokus på att i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner för rygg, axlar, nacke och ben.
Vi gör även flöden av stärkande positioner som är bra att ta med sig hem och fortsätta med på egen hand, som olika varianter av enkla solhälsningar.
Du behöver inte ha gått någon kurs tidigare eller ha erfarenhet av yoga för att gå denna kurs, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig under 5 månader eller mer efter graviditet och förlossning.  

Hannah & Karla

"Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020

"My biggest fear before our child was born was being isolated and lonely in motherhood. To go from my rich social calendar to the empty apartment alone not knowing what the days would be like. This is why I sought after going to mama baby yoga very early - Karla was 5 weeks old when we joined our first course. Infinite has since become a place where my child and I can meet, as the person I was before she came and the person I am since she is with us. It has become the safe space in which to discover who I want to be as a mother, an oasis away from all the musts, the shoulds and all those stressful even if well intended advice. Here we both feel at ease in body and soul and get the energi we need to discover the world together. I am full of gratitude for this community!"
Hannah Stanton and daughter Karla, who have been participating in Medveten Gravidyoga and Mamma Baby Yoga at Infinite Mama 2019-2020

LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>

KURS 10 TILLFÄLLEN (BEBISAR CA 6-8 MÅNADER OCH UPPÅT)

Onsdagar 10:00-11:00, med Gloriana Åsasdotter, 10 tillfällen
För dig som redan har gått en kurs, eller har en bebis som är ca 6-8 månader eller äldre. Välj om du deltar på plats i studion eller är med på klassen online (via Zoom).

ANMÄLAN
Boka kursen på plats i studion med start 12 januari 2022>>
Boka kursen på plats i studion med start 23 mars 2022>>

Önskar du gå en hel kurs online? Maila info@infiniteyoga.se så hjälper vi dig med bokningen. 

FÖRKUNSKAPER & ÅLDERN PÅ DITT BARN
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 6-8 månader och uppåt, och även dem som är mer rörliga och kanske kryper eller börjat gå. Är ditt barn yngre eller äldre och du känner dig lockad till denna kurs, så är du också välkommen! Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig ett par månader efter graviditet och förlossning.

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till ditt barn.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

PRAKTISK KURSINFO
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. När du avbokar din klass i bokningssystemet (som du hittar via rosa knappen Schema & bokning på hemsidan) senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt härliga schema. Det går också fint att boka om sig från studio-plats till online och vice versa.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha gott om plats mellan yogamattorna. Det finns yogamatta, bolster och filt på plats, eller ta med en egen yogamatta. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila eller medverka vid kursen online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.