ÅRSKORT PÅ YOGA

ÅRSKORT MED MÅNADSBETALNING

Ett år av obegränsat med yoga i studion och livesända klasser online, betalning månadsvis, nytt lägre pris: 850 kr/månad.

Gäller från köpdagen och ett år framåt, alternativt med start på ett datum du väljer.
Årskort ger dig fri tillgång till alla ordinarie klasser i vårt schema på plats i studion och online, se aktuellt schema

ÅRSKORT

Ett år av obegränsat med yoga i studion och livesända klasser online,
nytt lägre pris: 9990 kr

Gäller från köpdagen och ett år framåt, alternativt med start på det datum du väjer. Du köper ditt årskort via guldknappen här nedanför.
Årskort ger dig fri tillgång till alla ordinarie yogaklasser i vårt schema på plats i studion och online, se aktuellt schema

DET HÄR INGÅR I DITT ÅRSKORT

• Fri tillgång till alla klasser och kurser på Infinite Yoga Malmö i vårt ordinarie schema i studion och livesända klasser online. Du bokar själv in de klasser du vill gå via vårt bokningssystem.
• Möjlighet att inför varje termin boka in dig på två valfria kurser i sin helhet i förväg. För övriga yogaklasser släpps platserna för dropin-bokning en vecka före terminsstart. Maila oss för att boka in dina kurser: info@infiniteyoga.se

BONUSFÖRMÅNER

• Fem fribiljetter per år att ge till vänner som vill följa med dig på yoga. Maila info@infiniteyoga.se för att boka plats åt din vän.
• 10 % rabatt på utvalda workshops och retreatdagar med Infinites lärare och gästlärare

• Fri tillgång till utvalt material från Infinite Yoga Online

• Rabatt på utvald terapi & behandlingar på Infinite:


– Samtalsterapi med Josefin Magnusdotter, 10 % rabatt >>

– Thai Yoga Massage med Alexandra, 10% rabatt vid bokning av 1 tillfälle, 20% rabatt vid bokning av 2 tillfällen >>


Hör gärna av dig om du har frågor!

info@infiniteyoga.se
040-892 44

FRISKVÅRD

Yoga är avdragsgill friskvård och du får ett kvitto på ditt köp till arbetsgivare. Vi är anslutna till Benify, Epassi (tidigare ActiWay), Wellnet & Edenreds friskvård för dig som via ditt företag har ett friskvårdsavtal med dessa partners.

Om våra kort

  • Alla kort och kursanmälningar är personliga.
  • Du kan betala och anmäla dig till kurser och klasser via vårt bokningssystem eller på plats på Gustav Adolfs torg 43. Klicka "Boka" på en av klasserna som du önskar gå. Du kommer då till vår butik. Välj vad du önskar köpa bland alternativen som visas i listan.
  • Vid sjukdom eller skada kan du frysa ditt kort mot läkarintyg och en administrationskostnad på 250 kr. Kortet fryses från det datum vi erhåller intyget.
  • När du köper ett yogakort eller anmäler dig till en klass eller kurs på Infinite Yoga får du även våra nyhetsbrev med information om kurser och erbjudanden. Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet klickar du enklast på länken Unsubscribe i längst ned nyhetsbrevet, eller maila oss. Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter här.