Samtalsterapi med Kristin

Om terapeuten

Kristin Montagu-Evans är utbildad samtalsterapeut, parterapeut & familjeterapeut och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig & andlig utveckling.


Kristin beskrivs som varm, professionell och spot on i sitt sätt att vägleda. Hon brinner för att skapa ett tryggt rum för sina klienter där du med varsam hand, i din takt, intuitivt guidas in till din kärna och det som är sant för just DIG. Väl där öppnar sig nya möjligheter och nya perspektiv som ni tillsammans utforskar vidare.


Kristin undervisar i känslohantering, stressförebyggande metoder och högkänslighet för både privata grupper och på företag. Hon har medverkat i flertalet podcasts och tidningar och stått på scen med sin föreställning "Förlåt mamma" om sorg, kärlek, liv och död.


Kristin har utbildat sig i Sverige och Danmark och är medlem i Dansk Psykoterapeutföreningen (Mpf). Hennes terapi grundar sig i den psykodynamiska & existentiella läran.


Vem är samtalsterapin för? 

För dig som upplever relationsproblematik, sorg, oro, stress och utbrändhet, högkänslighet, rädslor, psykisk ohälsa, ilska, förvirring och ”rörighet”, en känsla av att sitta fast, låg självkänsla, tyngd och trötthet, ångest (även panikångest), kroppsliga symptom m.m.


Kristin erbjuder även parterapi & familjeterapi.


_______________________


SAGT OM TERAPI MED KRISTIN
"Det satte igång en massa nya tankar och jag kände mig väldigt mycket lättare efteråt.
Är otroligt tacksam för att ha möjligheten att ventilera med dig" // Sara

Om terapin

När du kommer för ett samtal utgår vi ifrån här och nu. Det här är helt och hållet din stund och inget ämne är för stort eller för litet för att komma upp till ytan. 

Du är välkommen precis som du är och tillsammans utforskar vi det som skaver och tittar på möjliga vägar framåt som gör det lättare för dig att vara du. 

När vi medvetandegör det som vi upplever är svårt och hittar rotorsaken bakom bidrar det i sin tur till ökad förståelse för din livssituation och medför ett ökat välmående. När du har en ökad förståelse för dig själv har du också lättare att göra medvetna val och bryta de mönster och vanor som inte längre genererar någonting för dig.


Tänk om det är dags nu, dags att bli medveten om och släppa de idéer, tankar och känslor som begränsar dig och hindrar dig från att vara DU fullt ut.


Hur skulle det vara att släppa taget om allt det som inte ens tillhör dig men som du omedvetet plockat på dig under livets gång?


Praktisk information

BOKA
kristin@beyondtherapy.se | 0706-948402

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Zoom

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
 kristin@beyondtherapy.se | 0706948402

AVBOKNING
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.

Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>