Samtalsterapi med Kristin

Om samtalsterapin

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig precis där du befinner dig idag. Det här är din stund att helt fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet för att komma upp till ytan. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut, och som i sin tur bidrar till ökad förståelse till din livssituation och medför ett ökat välmående.


Under livet har vi väldigt lätt för att plocka på oss idéer, tankar och känslor som får oss att känna oss begränsade. Hur skulle det vara att släppa taget om allt det som inte tillhör dig? När vi har en ökad förståelse för oss själva har vi också lättare att göra medvetna val och bryta de mönster och vanor som inte längre genererar någonting för oss.


Vem är samtalsterapin för? 

För dig som upplever tex sorg, oro, stress och utbrändhet, högkänslighet, rädslor, psykisk ohälsa, ilska, förvirring och ”rörighet”, relationsproblematik, en känsla av att sitta fast, låg självkänsla, tyngd och trötthet, ångest (även panikångest), kroppsliga symptom m.m.

Om terapeuten

Kristin Montagu-Evans är terapeut (utbildad psyko-, par- och familjeterapeut i Danmark)  med fokus på tanke- och känslohantering, högkänslighet & sorgbearbetning och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.

Kristins sätt att vägleda beskrivs som tryggt, varmt och spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla verktyg guidas du in till din sanning och väl där kan också förändringsarbetet ta vid.

Kristin brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både vid individuella sessioner, för par och i grupp. Kristin har tidigare undervisat i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.Praktisk information

SAGT OM
Läs tidigare kunders återkoppling!


BOKA
kristin@beyondtherapy.se


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
 kristin@beyondtherapy.se | 0706948402