YOGA TILLSAMMANS FÖR BARN & VUXEN

Välkommen på en yogaklass för barn & vuxen tillsammans med Tilda Sonesson

I Yoga Tillsammans yogar barn och vuxen med varandra på mattan. Yogan är lekfull och innehåller sköna yogapositioner, spännande acro-övningar, lugnande meditationer och avslappningsövningar. Vi tränar balans, styrka och koncentration, samtidigt som anknytning och tillit får möjlighet att växa. Genom lekar och övningar om känslor får självkänslan möjlighet att växa sig starkare.


I denna yogaform får alla, både liten och stor, vara sig själv. Den kan fungera som en motpol till den vardagsstress som präglar mångas tillvaro. En stund och plats för rörelse, närvaro, lek och vila tillsammans, och en möjlighet att både se och att bli sedd.

Lagom ålder för barn som utövar denna yogaform är ca 4-8 år.


TIPS! Efter klassen hålls en frågestund för dig som vill veta mer om YOGAUTBILDNINGEN YOGA TILLSAMMANS - en 15-timmars yogautbildning på Infinite Yoga Malmö. En utbildning för dig som vill skapa lekfulla yogaklasser för barn och vuxna, oavsett om du är yogalärare, lärare, förskolelärare eller vill yoga hemma tillsammans med familjen.

Nästa utbildning går 13-15 oktober 2023

Läs mer >>Yogalärare Tilda Sonesson

TID
Lördag 9/9 kl 9:30-10:30


PRIS
250 kr för 1 barn och 1 vuxen, eller boka på ditt yogakort på Infinite Yoga MalmöANMÄLAN
FRÅGOR
info@infiniteyoga.se


PRAKTISK KURSINFO
Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna. Det finns även omklädningsrum. Kom gärna ca 10 min före workshopen startar.