YOGA MED POLYNESISKA MYTER & PLEJADERNA

LÖRDAG 3 JULI 17:30-19:00

Yoga med polynesiska myter och plejaderna med Lovisa Limseth

Kia ora och välkommen till en klass fylld av magi och mytologiska sagor… Lovisa är på besök från Aotearoa Nya Zeeland och är här för att dela med sig av både yoga och sagoberättande med inspiration från andra sidan jorden och plejaderna.

Tiden på året till ära kommer klassen att kretsa kring just dessa magiska stjärnor! Tiden runt sommarsolståndet markerar nämligen en av Maorifolkets viktigaste högtider: Matariki. Matariki är detsamma som stjärnkonstellationen plejaderna och firas när dessa stjärnor återvänder till Aotearoa Nya Zeelands natthimmel i slutet av juni, vilket markerar början på ett nytt år.

Du kan se fram emot en mysig yogaklass bland bolster, kuddar och filtar. Gosa in dig i allt det mjuka och följ med på resan till andra sidan jorden och ut i universum! Yogan vi gör är snäll och inkännande med mjuka, stretchande rörelser och Restorative Yoga. Klassen avslutas med Yoga Nidra.

TID
Lördag 3 juli 17:30-19:00 med Lovisa Limseth
Kursen går på plats i studion och livesänds online

PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.

ANMÄLAN 
Boka din plats här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”