YINYOGA HEALING HANDS
ONSDAGAR 17:30-19:00

Yinyoga Healing Hands med Emma Fager Malmström
Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. I yinyogan vilar vi i länge i varje position (3-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energin att flöda. Vi når också in till det som finns djupt inom oss att komma upp till ytan. Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, kroppsligt och emotionellt.

Genom yinyogapositionerna närmar vi oss själva och minns hur det är att lyssna till och tycka om våra kroppar. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen. Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring för ytterligare avslappning. Du får också hjälp att anpassa positionerna med bolster och block, så att din kropp hittar in i varje yinposition utifrån sina egna förutsättningar.

Med bolster, kuddar och härliga filtar får du utrymme att slappna av och komma till ro på din yogamatta. Med hjälp av ljuva toner, härliga dofter av eteriska oljor och yogalärarens helande händer landar du in i din inre helande stillhet. Andetag för andetag. Vi avslutar med en lång djupavslappning till helande toner, mjuk beröring, tyst savasana eller yoga nidra.


För vem?
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är ny på yoga. Kursen passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler. 

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är också Reiki Healer. På Infinite Yoga håller Emma Self Love Yoga, yoga för återhämtning och klasser i yinyoga.

Emma Fager Malmström

Praktisk information

TID
Onsdagar 17:30-19:00, nya kursstarter 11/1 & 22/3 2023
med Emma Fager Malmström

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 11/1 2023 här >>
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 22/3 2023 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>