YINYOGA HEALING HANDS
ONSDAGAR 19:30-21:00

Yinyoga med healing hands

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. I yinyogan vilar vi i länge i varje position (3-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energin att flöda. Vi når också in till det som finns djupt inom oss att komma upp till ytan. Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, kroppsligt och emotionellt.

Genom yinyogapositionerna närmar vi oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och bygga upp kärleken till dig själv.

Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring för ytterligare avslappning. Du får också hjälp att anpassa positionerna med bolster och block, så att din kropp hittar in i varje yinposition utifrån sina egna förutsättningar.

Med bolster, kuddar och härliga filtar får du utrymme att slappna av och komma till ro på din yogamatta. Med hjälp av ljuva toner, härliga dofter av eteriska oljor och yogalärarens helande händer landar du in i din inre helande stillhet. Andetag för andetag. Vi avslutar med en lång djupavslappning till helande toner, mjuk beröring, tyst savasana eller yoga nidra.

Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Den är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. För dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare där hon har studerat flera moduler för Magdalena Mcweld och även inom yoga nidra.
Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana kommer även till hösten att börja läsa en ett årig utbildning till kundalini och medicinsk yogalärare RYS 200 certifierad via yoga alliance. Med ett lekfullt sinne fångar hon lätt upp barnens nyfikenhet oavsett ålder. Hon håller Mamma/baby yoga och Barnyoga med äventyr. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.

Gloriana Åsasdotter

Praktisk information

TID
Onsdagar 19:30-21:00, med Gloriana, med start 31/8 och 26/10
Kurserna går bara i studion

KURSPRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen med start 31/8 2022, här >>
Anmäl dig till kursen med start 26/10 2022, här >>

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>