NYÅRSRETREAT MED YOGA, MEDITATION & INTENTION

 SKAPA DITT 2024

NYÅRSRETREAT: SKAPA DITT 2024


Söndag 7 januari 2024 med Emma Fager Malmström

& Johanna Lindberg Lanz


Vill du välkomna ett nytt år och känna in och skapa din egen riktning in i 2024? Varmt välkommen till Infinite Yogas nyårsretreat. Ett heldagsretreat med yoga, meditation och intention, för dig som vill tacka för det som varit, och bjuda in det du vill se växa i ditt liv nu.

Här får du möjlighet att ta emot vila och återhämtning, utrymme för reflektion och möjlighet att i ord sätta en klar intention för året som kommer.


Innehåll:

  • Lugn och återhämtande yoga

  • Rörelser för kreativitet och flöde

  • Meditation för att sätta din riktning

  • Skapande skrivande för året du inleder nu!

  • Mjuk vila till Yoga Nidra för att sätta din San Kalpa - din kristallklara intention


OM YOGALÄRARNA

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften och stillheten som finns inuti.


Johanna Lindberg 
är yogalärare med inriktning på yoga som hjälper dig att komma i kontakt med din inre rytm och ditt inre ljus. Johanna undervisar klasser för gravida och nyblivna mammor, samt klasser med stora inslag av guidad djupavslappning och meditation. Hon är yogalärare utbildad inom klassisk yoga, MediYoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Therapy.

Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar.

Om retreatet

TID
Söndag 7 januari 2024 kl 9.00-16.00


PRIS
I studion: 1 200 kr
Online: 800 kr
Du som har årskort på Infinite Yoga får 10% rabatt 

PLATS
15 platser i studion, och 15 platser online.
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

Lunchpaus 12.00-13.00

Under lunchpausen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.BOKA
Boka din plats i studion här >>
Boka din plats online här >>

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.


FRÅGOR

johanna@infiniteyoga.se