MJUK VINYASA-YOGA MED LJUDBAD - BRA VIBRATIONER

MJUK VINYASA-YOGA - BRA VIBRATIONER

med Jennifer Johansson


Njut av denna mjuka Vinyasayogaklass varannan måndagskväll. Klassen passar dig som vill ha en blandning av rörelse och stillhet, med såväl fysiskt stärkande och kraftfulla flöden som vila i stillhet.


Vad innehåller klassen?

Vi börjar med ett mjukt vinyasa-flöde med fokus på styrka och elasticitet i musklerna, för att få upp värmen och skaka av oss spänningar och stress.

Ibland stannar vi längre i någon av positionerna, för att komma djupare i vår bindväv. Att stanna längre i varje rörelse ger oss även chansen att meditera och bejaka de tankar och känslor som kan komma upp när vi bearbetar spänningar i kroppen.

Vi avslutar med en längre savasana i ett härligt ljudlandskap. Klassen innehåller även (valfria) inslag av taktil beröring. Ett perfekt avslut på dagen, som gör oss redo att avslappnade möta nattens sömn.


Förkunskap & nivå

Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är ny. Klassen är för dig som längtar efter att göra flödande och mer kraftfulla rörelser i yogan och efter att i ett tillåtande utrymme lekfullt ta hand om din kropp.


Om läraren

Jennifer Johansson håller dynamiska och lekfulla klasser i Vinyasa flow. Hon är utbildad tränare i Vinyasa Flow & Ashtanga i Goa, Indien. Hennes yogaresa tog fart när hon 2019 gjorde ett utbyte som sjuksköterskestudent med Manipal University i Indien. Där fick hon se sjukvården inifrån och besöka bland annat Ayurveda & Yoga Hospitals. Jennifer jobbar som sjuksköterska och är även utbildad konstnär. Hennes klasser innehåller visualiseringsövningar samt ofta ljudbad.

Genom att skapa inre bilder kan vi ta oss bortom orden, mot något som liknar ett drömlandskap i vaket tillstånd. Detta kan hjälpa för att komma in i djupare meditation och avslappning. Ljud är frekvenser och frekvenser påverkar oss hela vägen ner på cellnivå. Ljud kan upplevas som att de berör vårt inre och kan skaka loss energier som behöver frigöras. Jag vill gärna se på mina klasser som att åka på en resa i ett inre landskap. Jag önskar förmedla rörelseglädje och självkärlek."


Praktisk information 

TID
Varannan måndag (ojämna veckor) kl 19:15-20:45, 10 v med start 15/1 2024 med Jennifer Johansson

Kursen går på plats i studion

KURSPRIS
Kurs 10 veckor start 15/1, 2050 kr

Kurs 5 veckor start 25/5, 1025 kr

ANMÄLAN 
Boka kursen i STUDION med start 15/1, här >>

Boka kursen i STUDION med start 25/3, här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.