SAGOYOGA FÖR BARN TILLSAMMANS MED VUXEN

Följ med på en lekfull yogastund där vi genom en yogasaga testar olika yogaövningar. Den här klassen passar bra för barn som är ca 1-5 år, samt vuxen.

Det blir allt viktigare att hitta verktyg och övningar för att finna lugnet i en stressig värld. I den här klassen får du som förälder yoga tillsammans med ditt barn på ett lekfullt sätt. Passar för alla oavsett om du har yogat tidigare eller aldrig provat!


Den här klassen är gratis och en del av #barnyogautmaningen där Skolyoga erbjuder barn och unga möjlighet att testa på yoga. Skolyoga är en ideell organisation och arbetar med yoga som hälsofrämjande verktyg för barn och unga. När du bokar dig på denna klass godkänner du även att få information från organisationen Skolyoga.


OM YOGALÄRAREN


Sofia Elmers

är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga.

“Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”



Yogalärare Sofia Elmers

TID
Lördag 16/9 kl 13:30-14:30


PRIS
Gratis, klassen hålls som en del av #barnyogautmaningen



ANMÄLAN
FRÅGOR
info@infiniteyoga.se


PRAKTISK KURSINFO
Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna. Det finns även omklädningsrum. Kom gärna ca 10 min före workshopen startar.