I DIN FULLA KRAFT
GRAVIDYOGALÄRARUTBILDNING

En djupgående utbildning i fyra delar med
Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg

120 TIMMAR • 20 SEPTEMBER 2021 - 3 APRIL 2022 • INTERAKTIV ONLINE

Har du ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående? Vill du lära dig hur du på ett säkert sätt kan använda yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och efter förlossningen? Delar du vår önskan om att fler kvinnor ska få vara gravida, föda och uppleva första tiden med det nyfödda barnet i kontakt med sin fulla kraft? Då är det här en utbildning för dig!

Redan efter första kurstillfället är du redo att hålla klasser i gravidyoga. Du har lärt dig hur du anpassar ställningar, både i vanliga yogaklasser och i särskilda kurser för gravida, och hur du skapar rogivande och stärkande klasser. Du har också fått inblick i olika yogatraditioners tankar kring hur du på bästa sätt kan skapa en trygg, tillåtande och utvecklande plats för kvinnan och det barnet i magen.

Du tar del av utbildningen via vår kursplattform online där du får tillgång till föreläsningar med yogalärare, barnmorskor och specialister, samt yogaklasser och meditationer. Du tar del av kursinnehållet i ditt eget tempo på en tid som passar för dig.

Du får även lärarledd undervisning via Zoom och personlig handledning för att hitta din roll och röst som gravidyogalärare. Dessutom har du möjlighet att vara med i en privat grupp på Facebook där du kan ställa frågor, dela med dig och utbyta erfarenheter med de andra deltagarna. Du som redan är gravidyogalärare kan, i mån av plats, gå enstaka kurssteg som fördjupningsutbildning.

"Bredden i utbildningen var fantastisk. Jag har med mig en hel verktygslåda med asanas, känslohantering och en personlig djup insikt om mina egna känslor. Ulrika och Johanna ledde med värme och kärlek och motiverade på bästa sätt till inlärning. En investering för livet."
Louise, deltagare i utbildningen 2019/2020
Läs mer om vad tidigare kursdeltagare säger här >>

I din fulla kraft
Gravidyogalärarutbildning Online
Start 20 september 2021
med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg

 Utbildningen är för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen. Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig guidning för att känna dig trygg i din lärarroll.

Du får tillgång till en kursplattform med föreläsningar, yogaklasser, meditationer, Yoga Nidras och föreläsningar. Du får även till personlig vägledning, gruppdelningar online samt medlemskap i en sluten Facebookgrupp för kursdeltagarna. Under en heldag per utbildningssteg möts vi på Zoom för livesänd och interaktiv undervisning.

I din fulla kraft
Gravidyogalärarutbildning i Malmö
Start 2022
med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg


2021-2022 går gravidyogalärarutbildningen online. Sommar/höst 2022 planerar vi för en ny kursomgång där delar av utbildningen hålls i Malmö, och övriga delar på kursplattformen online.

Foto: Isabell N Wedin