I DIN FULLA KRAFT
GRAVIDYOGALÄRARUTBILDNING

En djupgående utbildning i fyra delar, 120 timmar, där du redan efter första tillfället är redo att börja hålla klasser för gravida. Utbildningen är går 2021 online via vår kursplattform samt med livesänd undervisning via Zoom. Du får tillgång till en plattform online med föreläsningar med yogalärare och barnmorskor, yogaklasser, meditationer samt ett forum för delning och kunskapsutbyte med andra yogalärare. Du får även personlig handledning för att hitta din roll och röst som gravidyogalärare.
Du som redan är gravidyogalärare kan, i mån av plats, gå enstaka kurssteg som fördjupningsutbildning.

"Bredden i utbildningen var fantastisk. Jag har med mig en hel verktygslåda med asanas, känslohantering och en personlig djup insikt om mina egna känslor. Ulrika och Johanna ledde med värme och kärlek och motiverade på bästa sätt till inlärning. En investering för livet."
Louise, deltagare i utbildningen 2019/2020
Läs mer om vad tidigare kursdeltagare säger här >>

I din fulla kraft
Gravidyogalärarutbildning i Malmö
Start 2022
med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg


I din fulla kraft Gravidyogalärarutbildning är utbildningen för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående, och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen.
Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig vägledning för att känna dig trygg i din lärarroll. För varje steg i utbildningen möts vi under en heldag på plats i Malmö. Du har dessutom tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial på kursplattformen online, med bland annat filmade yogapass och meditationer, föreläsningar med yogalärare och barnmorskor, och ljudfiler med Yoga Nidras.

I din fulla kraft
Gravidyogalärarutbildning Online
Start 20 september 2021
med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg

Du kan även välja att gå gravidyogalärarutbildningen helt online. Du får tillgång till en kursplattform med föreläsningar, yogaklasser, meditationer, Yoga Nidras och föreläsningar. Du får tillgång till personlig vägledning, gruppdelningar online samt en sluten Facebookgrupp för kursdeltagarna. Under en heldag per steg möts vi på Zoom för livesänd undervisning.
Utbildningen är för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen. Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig guidning för att känna dig trygg i din lärarroll.

Foto: Isabell N Wedin