I DIN FULLA KRAFT
GRAVIDYOGALÄRARUTBILDNING

En djupgående utbildning i fyra delar med
Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg
120 TIMMAR • START ONLINE SEPTEMBER 2022


Boka en infoträff via Zoom!

Vill du veta mer om utbildningen och ha möjlighet att ställa dina frågor direkt till en av huvudlärarna? Då är du varmt välkommen att boka en träff via Zoom. Du kan också få vägledning kring om utbildningen är rätt för just dig.

Mejla johanna@infiniteyoga.se så hittar vi en tid!


I din fulla kraft

Har du ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående? Vill du lära dig hur du på ett säkert sätt kan använda yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och efter förlossningen?

Delar du vår önskan om att fler kvinnor ska få vara gravida, föda och uppleva första tiden med det nyfödda barnet i kontakt med sin fulla kraft?

Då är det här en utbildning för dig!

Redan efter första kurstillfället är du redo att hålla klasser i gravidyoga.

 Du har lärt dig hur du anpassar ställningar, både i vanliga yogaklasser och i särskilda kurser för gravida, och hur du skapar rogivande och stärkande klasser. Du har också fått inblick i olika yogatraditioners tankar kring hur du på bästa sätt kan skapa en trygg, tillåtande och utvecklande plats för kvinnan och det barnet i magen


Utbildning online

Du tar del av utbildningen via vår kursplattform
där du får tillgång till föreläsningar med yogalärare, barnmorskor och specialister, samt yogaklasser och meditationer. Du tar del av kursinnehållet i ditt eget tempo på en tid som passar för dig.Du får även lärarledd undervisning via Zoom och personlig handledning för att hitta din roll och röst som gravidyogalärare.

 Dessutom har du möjlighet att vara med i en privat grupp på Facebook där du kan ställa frågor, dela med dig och utbyta erfarenheter med de andra deltagarna.


"Bredden i utbildningen var fantastisk. Jag har med mig en hel verktygslåda med asanas, känslohantering och en personlig djup insikt om mina egna känslor. Ulrika och Johanna ledde med värme och kärlek och motiverade på bästa sätt till inlärning. En investering för livet."
Louise, deltagare i utbildningen 2019/2020
Läs mer om vad tidigare kursdeltagare säger här >>


Foto: Isabell N Wedin