YOGA OCH SAMTALSTERAPI VID ÄTSTÖRNING

YOGA & TERAPI VID ÄTSTÖRNING


Vår infallsvinkel är att det handlar om känslor. Att ätstörningen har blivit ett sätt att förhålla sig till omvärlden, intryck och förväntningar. Ett sätt att dämpa och kontrollera känslor. Våra samtal vid ätstörning fokuserar därför väldigt lite på mat och väldigt mycket på hur du fungerar som människa, på dina behov och på att hitta livsverktyg och perspektiv som ger dig mer frihet och en mer hållbar relation till dig själv, din kropp och till omvärlden. Vi tittar på helheten snarare än på ätstörningen. Vi gör detta både genom samtal och genom yoga.

UPPLÄGG

Under 6 månader har du möjlighet att lära känna dig själv och din kropp på ett helt nytt sätt genom yoga och samtal. Paketet ger dig full tillgång till yoga både online och i studion på Infinite Yoga, och vi guidar dig till de klasser som passar dig allra bäst. Yogaklasserna lägger stor tonvikt på att landa in i kroppen och på olika former av känslo- och stresshantering.


I paktet ingår 6 samtal a 60 min, som äger rum per telefon eller online. Du har självklart möjlighet att köpa till fler samtal vid behov.


PAKETET PASSAR:

• Dig som om har kämpat med ätstörningar en längre tid, som kanske provat olika former av behandling men som inte hittat rätt än.
• Personer som har fungerande liv men som på något sätt känner sig begränsade av relationen till mat.
• Personer som är i kontakt med och ibland även är i behandling i primärvården men som letar efter andra verktyg och perspektiv som komplement.
• Personer som har en påbörjande obalans i förhållandet till mat.

Praktisk information 

INNEHÅLL
• Samtalsterapi via telefon eller Zoom vid 6 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde  6600 kr
• Halvårskort på yoga, värde 6800 kr

Pris: 11400 kr (värde 13400 kr)

Delbetalning möjlig, 1900 kr/månad i 6 månader


BOKNING & INFO
Maila till josefin@infiniteyoga.se >>


KAN DITT ARBETE BETALA?
Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för utveckling. Vårt program för högkänsliga riktar sig även till företag som vill:


• Använda sina medarbetares fulla potential 
• Underlätta för medarbetaren att använda sina unika förmågor
• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för stress- och känslohantering
• Förändra sitt synsätt på känslor, och se hur de kan bli till stort värde i verksamheten


Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet.


PRAKTISK INFO
Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Halvårskortet aktiveras när du önskar och ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Välj om du är med live online, eller på plats i studion. 

Yogasalen i studion är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer! 
Maila:

josefin@infiniteyoga.se >>

Om terapeuten

Josefin Magnusdotter
är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig och i ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


Jag har gått i terapi till och från de senaste 6 åren efter min utmattningsdepression. Det har varit blandat psykoterapi och KBT, men aldrig har jag känt att jag landat så väl och fått bearbeta mina utmaningar på ett sånt fantastiskt sätt som i HSP-terapin med Josefin. Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny