TERAPI FÖR GRAVIDA
OCH NYBLIVNA MAMMOR

Har du tankar, funderingar och känslor runt din graviditet? Känner du dig överväldigad av många olika känslor runt det stundande eller nya föräldraskapet? Känner du att det är svårt att hitta din egen röst ibland alla åsikter och råd som cirkulerar runt dig? Har du ett behov av att vädra allt som finns i ditt system? Josefin Magnusdotter är in-house terapeut och coach på Infinite yoga - och mamma till 3 barn. Tillsammans med Josefin får du ett varmt och tillåtande utrymme att lyfta alla tankar och känslor för att skapa perspektiv och större medvetenhet om vad som händer hos dig. Josefin hjälper dig att sortera ibland alla intryck och upplevelser så att du hittar det förhållningssätt och de verktyg som fungerar för just dig.

Att gå in i föräldraskapet är känslofyllt och magiskt.
Tänk om alla känslor är ok?

Tänk om det är okej att det känns överväldigande och läskigt ibland?

Vi erbjuder dig ett tryggt utrymme att vädra känslor och se på vad du behöver och vad som fungerar för dig – mitt i en omvälvande förändring.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om vår samtalsterapi med inriktning på det stundande eller nya föräldraskapet.


OM TERAPIN
Samtalen med Josefin Magnusdotter är ett utrymme för dig att skapa perspektiv på tillvaron och en möjlighet att lyfta fram och sortera alla de känslor och tankar som finns hos dig. Ett utrymme där ni skalar bort gamla sanningar, förutfattade meningar och dömanden och tittar på vem du är där bakom alla dessa lager. Med mycket värme och professionalitet går ni direkt till kärnan av det som skaver och begränsar dig. Tillsammans utforskar ni nya infallsvinklar och tillåter alla känslor att komma upp.

TERAPEUTEN
Josefin Magnusdotter är en av Infinites inhouse samtalsterapeuter. Josefin är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, högkänslighet, energiförståelse, förändringsprocesser och intuitionsarbete. Josefin ger även sessioner på engelska.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Maila Josefin

Sagt om

Boka

Boka via mail till Josefin >>
josefin@infiniteyoga.se

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.