YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR ÅTERHÄMTNING VID UTMATTNING

Är du stressad och känner av symptom av utmattning? Är du mitt i en utmattning just nu? Kanske har du varit utmattad och vill förebygga att du blir det igen?

I Infinite Yoga Malmös halvårsprogram ingår 6 terapisamtal och 6 månaders fri tillgång till yoga på Infinite Yoga – en lugn och tillåtande plats för vila och återhämtning. Här får du utrymme att bara vara i yogan, liksom utrymme att se nya perspektiv tillsammans med samtalsterapeut Josefin Magnusdotter. Både yogan och samtalen kan du göra antingen på plats i studion eller live online, du väljer vad som funkar för dig.


Vid utmattning är vila och återhämtning av största prioritet, men att vila ett nervsystem som vant sig vid att gå på högvarv kan vara utmanade. Här får du hjälp att se vad du behöver för att varva ner och vad som är återhämtning för dig.

Helt i din takt kan du ta dig närmare din kärna och se vad din utmattning har att berätta för dig - egentligen. Vår terapeut finns vid din sida under 6 månader genom din personliga process.

I vår terapi och yoga vänder vi på begreppen och vill släppa laddningen i ordet utmattning. Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om utmattningen eller den stress du känner inte heller är fel? Tänk om utmattningen är en guide och en signal från din kropp som kommunicerar att något måste förändras - nu. Tillsammans ser vi på hur du med enkla medel kan hitta redskap för en vardag och ett liv som funkar bättre för dig.

Utmattning måste inte leda till att du gör en tvärvändning i livet, även om det händer att den gör det. Utmattningen kan även leda till förändring i ditt synsätt, som gör att ditt liv känns helt annorlunda även om det utåt sett och praktiskt inte sker stora förändringar.

Vi ser bortom stress och prestation och går till kärnan, där känslan av utmattning på sikt kan hjälpa dig att förändra det du vill och skapa ditt liv så som du på riktigt önskar.

UPPLÄGG
I vårt program för återhämtning vid utmattning möter du en samtalsterapeut och coach som vid 6 sessioner under 6 månader finns här som stöd, och tillsammans hittar ni just dina verktyg för känslohantering och nycklar till välmående i din takt. Du har under 6 månader fri tillgång till alla yogaklasser och kurser i ordinarie schema på Infinite Yoga Malmö och tillsammans med din terapeut kan du se över vilken yoga som matchar dig just nu. Infinite Yoga Malmö har stort fokus på klasser med yoga, meditation och andningsövningar för vila, återhämtning, reflektion och riktning.

Praktisk information

INNEHÅLL
• Samtalsterapi vid 6 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde  6600 kr
• Halvårskort på yoga, värde 6800 kr
Pris:  11400 kr (värde 13400 kr)
Delbetalning möjlig, 1900 kr/månad i 6 månader

BOKNING & INFO

KAN DITT ARBETE BETALA?
Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för stresshantering. Vårt program för utmattade riktar sig även till företag som vill:
• Förebygga sjukskrivningar
• Underlätta för sjukskrivna att hitta sitt bästa sätt att fortsätta arbetet
• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för stress- och känslohantering
• Förändra sitt synsätt på utmattning


Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet för utmattade.

PRAKTISK INFO
Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Halvårskortet aktiveras när du önskar och ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer! 
Maila:

Om terapeuten

Josefin Magnusdotter
är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig och i ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


Jag har gått i terapi till och från de senaste 6 åren efter min utmattningsdepression. Det har varit blandat psykoterapi och KBT, men aldrig har jag känt att jag landat så väl och fått bearbeta mina utmaningar på ett sånt fantastiskt sätt som i HSP-terapin med Josefin. Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny