Access Bars

Om terapeuten

Karin Sjönnemo är yogalärare, samtalsterapeut och ger behandlingar i Reiki och Access Bars. Karin vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och istället börja välja det som känns sant för oss.


Om Access Bars

Access Bars är en rogivande energibehandling som ges genom en lätt beröring av 32 punkter på huvudet. Behandlingen skapar möjlighet till djup avslappning, lugn för sinnet och nytt energiflöde i kroppen. Många som tar emot den brukar uppleva känslan av behaglig vila i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn, som att vara i meditation.

Access bars kommer från AccessConsciousness (se accessconsciousness.com) och behandlingen har utformats för att skapa mer medvetenhet och klarhet, släppa taget om hinder och börja ta emot livet helt och fullt. Att få behandlingen kan liknas vid att "starta om hårddisken" - att tillåta kroppen att få släppa taget energimässigt om allt den behöver släppa (tankar, känslor, minnen, slutsatser mm) så att det du längtar efter kan få flöda in fritt och med lätthet.

Inom Access Consciousness brukar man säga att access bars i värsta fall är som en härlig massage och i bästa fall kan det förändra hela livet!

Hjärnforskaren Dr Jeffrey L Fannin har gjort studier på hur hjärnan påverkas vid en accessbars-behandling och menar att effekten efter en behandling verkar vara liknande som hos personer som mediterar regelbundet.


Hur går en behandling till?

Du får ta emot behandlingen liggande på rygg på en massagebänk med slutna ögon, påklädd och med filt över dig. Behandlingen pågår i 60 minuter. Om du önskar att få ett vägledande terapisamtal under tiden går det också bra (inget pristillägg för samtalet).

Access bars kan hjälpa vid:


Trötthet eller utmattning
Oro, rädsla och ångest
Stress
Spänningar i kroppen
Sömnsvårigheter
Nedstämdhet och depression
Känslan av att sitta fast
Upplevelse av att vara vilse i livet
Förvirring kring riktning i livet
Mycket tankar som snurrar
Du kan också ta emot access bars om du bara längtar efter att få slappna av, släppa taget om tankarna för en stund eller få en energiboost.

Praktisk information 

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid
(karin.sjonnemo@gmail.com)

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.


PRIS
1 behandling 60 minuter kostar 1110 kr (888 kr + 25% moms)

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Karin Sjönnemo

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKNING & FRÅGOR
Klicka på länken för att boka en tid
(karin.sjonnemo@gmail.com)

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >
>