SAGT OM OSS

Yoga

Det här är ett smultronställe! Livet känns alltid så mycket lättare efter att ha varit i ert lilla paradis. Jag har mer inre lugn och är lyckligare och själen dansar lite oftare.
Och jag har blivit mer mig själv.

CHRISTINA

Tack för all er energi och er otroliga intuition. Ni är bäst!
ANTON

Varit på ett alldeles underbart yogapass i kväll..... min kropp släppte på så många begränsningar och det var så fantastiskt.....tårar av tacksamhet och glädje rullade ner på kinden..... Tusen tack!
LOTTA

Kan liksom inte få nog av den positiva och energibringande känslan som jag får efter ett pass hos er!
JOHANNA

Jag är så glad att jag har hittat hit! Det här är något helt annat än den yoga jag har provat tidigare! TACK för att ni finns i mitt liv!
MONA

Både jag och hela min kropp är sååå lyckliga efter klassen idag! Grät hela vägen hem, och kände mig äntligen riktigt levande o fri, efter alla år av överkänslighet med smärta o stelhet in till djupaste nivå (efter en Mycket traumatisk barndom). Jaa, Som jag har provat Massor och åter Massor av olika metoder o yogaformer genom åren, men alla har varit för stressande för min kropp.. och så får jag prova detta :) Jag har aldrig upplevt mig så lätt i hela mitt liv, och ändå har jag ju bara gått 2 ggr. Känns som jag inte vill göra annat än yoga mig igenom dagarna nu.
YLVA

Tack för en fantastisk workshop, den hade precis allt :). Intoning, avslappning, meditation, härlig yoga, intressanta sharings. Det var verkligen en stund av omsorg till en själv.
JOAKIM

Det är så häftig hur ni gör det som vi annars kanske skulle kalla flummigt, så konkret.
ELLEN

Terapi

Jag är djupt rörd. Har aldrig någonsin träffat så professionella terapeuter.
KARIN, läkare

Har trasslat med mig själv i över 20 år, har träffat olika terapeuter utan att komma någonstans. Det innan jag möte er i våras. Er hjälp har verkligen öppnat mina ögon för mig själv och fått mig släppa allt som varit. Har aldrig tidigare känt mig så fysiskt och energimässigt lugn och balanserad på ett positivt sätt vilket gav mig en enorm kraft. Harmonisk och närvarande som jag aldrig varit förr. TACK!
CALLE

Jag vet inte vad ni gör. Jag har ingen aning om hur detta funkar. Men jag älskar den här terapiformen. Det känns så fantastiskt härligt att leva! Jag känner enorm frihet och tillit till mig själv och livet!
PONTUS

Det känns så lätt nu. Det är så mycket tyngd som har släppt.
INGRID

Jag har gjort en magisk resa, från ett skitliv till ett fullkomligt fantastiskt liv och jag har börjat inse att livet är långt mer magiskt än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig.
LEA

Jag vet inte vad som hände, men något hände under min Access Bars-behandling som jag fick. Tack! På riktigt släppte saker som jag burit på i 20-30 år. Det är egentligen för bra för att vara sant men jag tar tacksamt emot.
NINA

Hur ger man återkoppling på någonting som känns som det största som hänt en i livet, men som man samtidigt inte kan sätta fingret på? Jag är så glad att jag gav den här presenten till mig själv!
GEORGE

Jag bara visste att jag skulle hit. Livet var så tungt, men du har visat mig en helt ny värld, ett helt annat sätt att fungera. Och nu vet jag att det inte är något fel på mig, att jag till och med har gåvor som jag inte kände till.
HANNA

Retreat

Alla människor i hela världen borde gå era retreat. Det här har förändrat mitt liv! Jag kom hit som ett offer. Jag lämnar som JAG. All tyngd har släppt, jag är lätt, bubblig! Ni har visat mig vägen till en helt ny värld.
FIA

Tusen tusen tack för retreatet! Jag har fått en sådan enorm livskick och energi till att äntligen ta tag i mig själv och mitt liv. Ni är mina idoler! Världens största kram till världens finaste Ina och Malin.
EVA

Tack för att ni är sådana genuint fina människor. Alla borde få träffa de två människoänglarna på Österlen!
NINA

Tack för en fantastisk, omtumlande, utmanade och ögonöppnande vecka med mycket skratt och tårar. En life changer och för mig var det även en life saver.
ANDREA

Lika omhändertagande som de omslutande backarna runt Kivik guidade Ina och Malin oss genom retreatet. Frigörande, avslappnande och roligt - tack!
TINA

Hände det där verkligen på riktigt? Det känns som en dröm, helt magiskt. Tack för att ni har visat mig en helt ny värld, ett helt nytt sätt att fungera!
LINA

Det här retreatet förändrade min syn på mig själv och på livet. Med hjälp av två fantastiska terapeuter och yogalärare gjorde jag en “inre resa. De visade mig hur mina “svagheter“ faktiskt var mina styrkor. Att jag är okej. “Tänk om det inte är nånting fel på dig?“ Aa, tänk. Vilken lättnad, kan jag ge upp kampen mot mig själv nu? Tack för att ni bidrar till världen!
DANIELLE

Inte hos någon annan människa har jag sett en sådan brinnande skaparglädje som hos er, wow vad den smittar av sig. Ingenting är ju omöjligt!!!  Ni är så coola så jag blir alldeles blank i huvudet.
BEATA