NYTT LIV - HELDAGSWORKHOP FÖR DIG SOM ÄR GRAVID

Välkommen på ett heldagsretreat för dig som gravid med Gabriella Blomqvist & Johanna Lindberg

En dag för dig att skapa tillit under graviditet, inför förlossning och första tiden med ditt/dina barn. Här möter du andra i samma fas av livet som du i yoga, meditation och gemenskap.

Den är dagen ger dig förutsättningar för att hitta klarhet och styrka i dig själv under graviditet, födande och som förälder. Under dagen finns också utrymme för delningar och nya insikter. Det här är en dag helt för dig och ditt ofödda barn, där ni tillsammans får samla kraft och kanske även bjuda in till lite extra avslappning inför julhelgen.

Du får ta del av yogans olika verktyg för att kunna landa in i dig och din graviditet ditt innersta rum med lätthet. Det blir såväl fysiska mjuka flöden som andningsövningar. Vi utforskar mantrameditationer och hur du kan använda dem under denna period i ditt liv.


Dagen innehåller:

• Gravidyoga för att landa i dig
•  Konkreta verktyg från yogan till nytta under graviditet, vid födande och i vardagen med ditt kommande barn
• Reflektion - vad behöver jag? Och vad kan jag släppa taget om?
• Sharing - möjlighet att dela tankar och känslor med andra i samma fas av livet
• Födandets förlopp - en resa för dig och ditt barn
• Ayurvedans och andra kulturella perspektiv på graviditet, födande och första tiden med barnet
• Första tiden med barnet - praktiska råd och känslohantering

Du får med dig konkreta övningar att fortsätta utforska tillsammans med den eller de personer som eventuellt kommer närvara vid födandet.

Du får även med dig en tipslista med böcker, Instagramkonton, Facebooksidor, bloggar och annat som du om du vill på egen hand kan fortsätta fördjupa dig i.

Varmt välkommen!

TID
Fler datum kommer, kontakta oss för mer info

ANMÄLAN
Boka din plats här. Vid frågor, maila johanna@infiniteyoga.se

PRIS
1 500 kr

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha extra utrymme mellan yogamattorna. Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDARNA
Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek. Gabriella står även bakom Instagramkontot moderliiv - en antropologisk resa genom tid och rum med fokus på graviditet, förlossning och postpartum.

Johanna Lindberg har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga Gravidyoga och Well Woman Yoga Therapy, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning tillsammans med Ulrika Liard Wedin. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Johanna är ägare till Infinite Yoga och har grundat Infinite Mama.