Presentkort på yoga & terapi

Vill du ge en gåva som ger lugn, ny kraft och värme? Infinite Yogas presentkort på valfri summa gäller för yoga och samtalsterapi, ett år från köpdatumet. Välkommen att köpa ett eller flera! Det går även bra att köpa presentkort till dig själv.

OM INFINITE YOGA

Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan ligger Infinite Yoga Malmö. Yogastudion med samtals- och terapirum är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception och omklädningsrum med dusch, ett för damer och ett för herrar.

ADRESS
Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

KONTAKT
info@infiniteyoga.se

GE YOGA I PRESENT

PRESENTKORT PÅ YOGA
Så här köper du presentkort:

1) Swisha den summa du vill köpa för till: 123 576 00 46 (Infinite Yoga Malmö AB)

2) Maila info@infiniteyoga.se med rubriken "Presentkort yoga" samt skärmdump på din betalning, Om du vill kan du även ange vem som ska få presentkortet. Det går även bra att köpa presentkort till dig själv! :)

3) Du får ett mail med presentkortsnummer samt ett presentkort att skriva ut. När personen vill aktivera sitt kort kontaktar hen oss per mail till: info@infiniteyoga.se  med sitt presentkortsnummer.
Presentkortet gäller 1 år från köp.

PRESENTKORT PÅ SAMTALSTERAPI

För att köpa, maila info@infiniteyoga.se och berätta att du vill köpa presentkort på samtalsterapi med Josefin Magnusdotter, samt vilken summa. Du betalar med faktura och får ett digitalt presentkort som du löser in vid bokning.
När du har köpt presentkort får du ett gåvobevis per mail att skriva ut.
Presentkortet gäller 1 år från köp.