YOGA NIDRA GOD NATT - ONLINE MED LOVISA
TORSDAGAR 20:00-21:30/21:30-22:30

Yoga Nidra God Natt, med Lovisa Limseth
Varmt välkommen till en riktigt skön avslappnande kväll hemma hos dig!
Den här kursen går live online

I denna klass njuter vi av mjuk, avkopplande yoga för att sedan dyka in i en guidad meditationsresa à la Yoga Nidra.

Vad som skiljer Nidra från andra guidade meditationer är det djupa tillstånd av vila som uppstår inom dig samtidigt som fantasin stimuleras och väcks till liv. I det sköna drömska tillståndet mellan sömn och vakenhet kan kropp och huvud få välbehövlig vila och samtidigt genomgå en transformerande omprogrammering. Det är inte ovanligt att stress och djupa spänningar släpper under meditationen. Om du är i stort behov av vila kan det vara så att du faktiskt somnar. Goda nyheter: Även i sömnläget tar hjärnan del av Nidrans magi. När vi låter kroppen landa i djup avslappning får de båda hjärnhalvorna möjlighet att mötas och utbyta all den information som annars går förlorad i en vardag där vänster hjärnhalva ofta får tala till punkt medan höger hjärnhalva tystas ner. Kommunikationen halvorna emellan går så från ensidig till allsidig, från halvhet till helhet. Nya neurologiska banor kan då byggas varpå kreativa tankar och idéer får strömma fram. Nyfikenhet och fantasi hjälper oss på vägen.


Denna klass är för alla kroppar och nervsystem. Du deltar på dina villkor med så många kuddar, filtar och täcken du vill. En positiv sak med att delta på en onlineklass är att du själv kan skapa den atmosfär som känns mest närande för just dig under klassen. Du väljer om du har kameran på eller av. Vi fokuserar på att gå in i oss själva och där finna en plats av inre stillhet och självmedkänsla. Yogan vi gör är mycket snäll och hämtad från Yin Yoga och Restorative Yoga. Större delen av klassen ägnas åt djup avslappning med Yoga Nidra. Du får somna! Så känn in om du vill delta med pyjamas på och kanske till och med ta emot själv Yoga Nidran i sängen. God natt! Med värme/Lovisa

Läs mer om Lovisa

Praktisk information

TID
Torsdagar 20:00-21:30, 10 tillfällen, kursstart 13/1 2022
Torsdagar 21:30-22:30, 10 tillfällen, kursstart 24/3 2022
med Lovisa Limseth. Kursen livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen, 10 v, med start 23/4 2022 här >>

DROP IN-PRIS online
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats i vårt bokningssystem. 150kr för drop-in-online.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.