YOGA FÖR DIG MED UTMATTNING
MÅNDAGAR 13:30-14:30

Yoga för dig med utmattning enligt traumaanpassad pedagogik med Sofia Elmers


Har du en utmattning i bagaget eller känner du dig stressad och utmattad? I den här mjuka klassen får du med dig kunskap om nervsystemet, stress och utmattning samtidigt som vi rör oss i en tillåtande miljö. 

Klasserna består av enkla rörelser som syftar till att reducera höga stressnivåer, mjuka upp muskulatur som kan begränsa andningen och frivilliga andningsövningar för att stärka det autonoma nervsystemet. Vi gör även balansövningar för att stärka fysisk balans samt övningar för att öka den propricoceptiva och interoceptiva förmågan. Klassen avslutas med en frivillig guidad avslappning.
Kursen pågår under 6 veckor i en sluten grupp för att främja trygghet.Vem passar kursen?

Kursen passar för dig oavsett om du är ny för yoga eller har tidigare erfarenhet.

Vad är traumaanpassad yoga?

Traumaanpassad Yoga Sverige (TAY) är en yogaform som tagits fram som ett tryggt komplement för
personer som vill utöva yoga och som har diagnostiserats med PTSD, dess negativa symptom och vanliga
samtidiga sjukdomstillstånd.


Vad innehåller kursen?
Mjuka enkla yogaövningar som mjukar upp kroppen och reglerar nervsystemet. Från den här kortare kursen får du med dig övningar och kunskap att använda i din vardag för att hantera och reducera dina stressnivåer. Och på så vis tar du med dig yogan från yogamattan och in i livet.

Sofia Elmers

Praktisk information

TID & PRIS:
Måndagar 13:30-14:30 med start 8/4 2024 


PRIS

Kurspris 1230 kr för 6 tillfällen

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 8/4 2024 här >>

Denna kurs går som sluten kurs och går inte att boka drop-in-plats till. Om du som har årskort vill boka dig på kursen så kan du maila oss på info@infiniteyoga.se

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via guldknappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.