YINYOGA - stillhet
FREDAG LUNCH 12:00-13:00

Yinyoga - stillhet

Den här yogakursen är för dig som längtar efter stillhet, återhämtning och ny energi i ett rofyllt utrymme varje fredagslunch.


Yinyoga är en stillsam form av yoga där vi landar i positionerna en längre stund, 3-5 minuter. På så sätt når vi in till att stretcha ut bindväven för att släppa spänningar och skapa nytt flöde i kroppen. Yinyoga verkar stressreducerande, främjar rörlighet och cirkulation och ger dig möjlighet att lyssna till din kropp på djupet.


För vem?
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är!OM YOGALÄRAREN

Nina Palmgren är utbildad yogalärare i Vinyasa flow och Yinyoga, och undervisar gärna de två yogastilarna i kombination. Ninas klasser är intuitiva och bjuder in mjuka rörelser och flöden.

Nina arbetar på Grundlärarutbildningen på Malmö universitet där hon undervisar lärarstudenter i pedagogik. Nina kommer under hösten att hålla en kurs i yinyoga på onsdagskvällarna och utvalda tillfällen av Näring av själen på lördagar.

För Nina handlar yogan om att komma i kontakt med kropp, själ och sinne. Det handlar om att lyssna inåt och att ha ett snällt förhållningssätt mot sig själv.

”Yogan kan bidra till att skapa balans i vardagen. Det är i yogan jag kommer i kontakt med kroppen och vad jag längtar efter att bjuda in.”

Nina Palmgren

Praktisk information 

TID
Fredagar 12:00-13:00, kursstarter 1/9 & 27/10 2023

KURSPRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen I STUDION start 1/9 2023 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 1/9 2023 här >>
Anmäl dig till kursen I STUDION start 27/10 2023 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 27/10 2023 här >>

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.