YINYOGA - stillhet
FREDAG LUNCH 12:00-13:00

Yinyoga - stillhet

Den här yogakursen är för dig som längtar efter stillhet, återhämtning och ny energi i ett rofyllt space varje fredagslunch den här hösten.


Yinyoga är en stillsam form av yoga där vi landar i positionerna en längre stund, 3-5 minuter. På så sätt når vi in till att stretcha ut bindväven för att släppa spänningar och skapa nytt flöde i kroppen. Yinyoga verkar stressreducerande, främjar rörlighet och cirkulation och ger dig möjlighet att lyssna till din kropp på djupet.

För vem?
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är!

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Hon har en bakgrund inom kommunikation, strategiska utvecklingsfrågor, publika evenemang och program, marknadsföring och kommunikation. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. På Infinite Yoga håller Emma Self Love Yoga, yoga för återhämtning och klasser i yinyoga.


Praktisk information 

TID
Fredagar 12:00-13:00 med start 2/9 2022

KURSPRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen I STUDION här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE här >>

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.